Oslo Lady Trench Coat - ID: 5921

BergansOslo Lady Trench Coat

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Oslo Lady Trench Coat Bergans

Bergans Oslo Lady Trench Coat on naistentakki, joka on hittituote Bergansin valikoimassa. Klassinen design, mutta valmistettu funktionaalisesta Dermizax materiaalista.

Bergans Oslo Lady Trench Coat on hieman pidempi, kevyesti vuorattu takki naisille, jotka haluavat pukeutua klassisesti, mutta myös ulkona toimiviin vaatteisiin. 4-suunnan stretch tekee takista erittäin mukavan kantaa ja käyttää.

 

Ominaisuudet:

 • Materiaali i 4-suunnan stretch Dermizax vesitiiviillä kalvolla, joka poistaa kosteutta tehokkaasti.
 • Vetoketjulliset etutaskut
 • Napillinen hihatasku
 • Korkea kaulus
 • Huppu, joka voidaan rullata kauluksen sisään
 • Soljellinen säätövyö kaulassa, hihoissa ja vyötäröllä
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita ja kaikenlaisia tuotteita niiden välillä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!