Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Myrkdalen V2 3L Women's Jacket Cantaloupe/Orion Blue Bergans
Myrkdalen V2 3L Women's Jacket Cantaloupe/Orion Blue
Bergans
217-6547
217-6547
-40%
Bergans

Myrkdalen V2 3L Women's Jacket Cantaloupe/Orion Blue

discounted price288,54 €original priceNorm. hinta 480,90 €
Valitse koko
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Tämä päivitetty versio Bergansin Myrkdalen V2 3L Women's Jacketista on saanut useita lisäsenttimetrejä pituutta ja suorempi istuvuus kuin edellinen tyyli. Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä Dermizax®-kangas kolmessa kerroksessa (vesipilari: vähintään 20 000 mm) tarjoaa kaiken tarvittavan suojan sääolosuhteilta. Myrkdalen 3L Jacket on myös täynnä toimintoja ja yksityiskohtia. Kahdella tavalla käytettävä huppu on laajennettavissa käytettäväksi kypärän kanssa, ja kun sitä laajennetaan, esiin tulee signaali-värinen paneeli. Tämä tekee sinusta näkyvämmän muille laskettelijoille. Kun olet valmis laskettelemaan, voit taas kutistaa hupun sopimaan päähäsi. Takin nivelletyt kyynärpäät on myös suunniteltu signaali-värisellä paneelilla, joka tulee näkyväksi kun taivutat kyynärpäätä yhdeksänkymmentä astetta tai enemmän. Näkyvyyden lisäämiseksi! Niille, jotka eivät arvosta lunta housuissa, Myrkdalen V2 3L Jacketilla on hyviä uutisia. Lumilukko on varustettu pienillä nauhoilla, jotka voidaan kiinnittää Bergansin lasketteluhousujen vyölenkkeihin. Tämä luo tiukemman siirtymän takin ja housujen välille. Takki on myös varustettu omilla taskuilla hissilipulle ja laseille. Hupun alaosassa olevat tarrasäädöt ovat huomionarvoisia yksityiskohtia takissa. Ne eivät vain näytä hyviltä, vaan myös helpottavat takin täydellistä sovittamista jopa hanskojen kanssa.
  • Naisten koot
  • Recco®-siru hupussa.
  • Irrotettava lumilukko, jossa lenkit ja napit, jotka voidaan kiinnittää useimpiin lasketteluhousuihimme.
  • Etukäteen muotoillut kyynärpäät, joissa laajennettava signaali-värinen osa paremman näkyvyyden ja liikkuvuuden vuoksi.
  • Erikoiskokoiset säätöläpät hihansuissa ja helmassa, helpot ottaa kiinni hanskoilla. Sisäinen läppä siirtää veden pois vetoketjun sisäpuolelta. Ei olkaompeleita hankausta vastaan.
  • Suora istuvuus.
  • Pidennetty selkäosa.
  • Kangastiedot: 3-kerroksinen Dermizax®: 100% polyesteri.
  • Paino S-koko: 740g.
Tuotenumero:
FS377685
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan värinimike: Cantaloupe/Orion Blue
Recco-heijastin: Kyllä
Stretch: Ei
Huppu: Kiinteä
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvotekniikka: 3-kerroksinen
Lumilukko: Kyllä
Taskujen määrä: 6
Hissilipputasku: Kyllä
Päämateriaali: Polyesteri
Kalvo: Dermizax
Koko: XS
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Bergans
Arvostelut
(1)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!