Luster Jacket - ID: 6210

BergansLuster Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Luster Jacket Bergans

Bergans Luster Jacket on vedenpitävä kuoritakki Bergansilta, jossa on irroitettava ja säädettävä huppu. Lue lisää alta mukava kuoritakki Luster Jacket. Bergans Luster Jacket  on kevyt, vedenpitävä kuoritakki mukavasta Dermizax-stretch materiaalista, joka antaa kankaan hengittää. Irroitettava, säädettävä huppu tunneliavauksella ja lipalla, joka tarjoaa hyvän tuulensuojan antaen samalla hyvän näkökentän myös huonoissa sääolosuhteissa. Hupussa on kolme yhdenkäden säätöä ja se on erityisen suuri, mikä mahdollistaa kypärän tai lämpimän lakin käytön sen alla, ja jotta saadaan maksimaalinen mukavuus. Suojaläppä pehmeästä fleecestä suojaa leukaa vetoketjulta. Erikoispitkät vetoketjulliset tuuletusaukot kainaloissa, muotoillut kyynärpäät ja joustava kiristysnauha takin alaosassa. Saumat on teipattu, joten takki on vedenpitävä, jopa monien vuosien käytön jälkeen. Tarrakiinnitys hihansuissa ja pidennetty selkäosa maksimoivat eristyksen ja mukavuuden. Etu- ja hihataskut vedenkestävillä vetoketjuilla ja verkoilla, jotka optimoivat tuuletuksen. Turvallisuutta lisäävät heijastimet hihoissa, edessä ja takana. Materiaali: 3-kerros Dermizax.
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita ja kaikenlaisia tuotteita niiden välillä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

Näytä kaikki Touring-takit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
339.90
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!