BLACK FRIDAY!     Naiset   Miehet   Lapset   SUPER DEALS

Luster Jacket - ID: 6210

Kampanja

BergansLuster Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Luster Jacket Bergans

Bergans Luster Jacket on vedenpitävä kuoritakki Bergansilta, jossa on irroitettava ja säädettävä huppu. Lue lisää alta mukava kuoritakki Luster Jacket. Bergans Luster Jacket  on kevyt, vedenpitävä kuoritakki mukavasta Dermizax-stretch materiaalista, joka antaa kankaan hengittää. Irroitettava, säädettävä huppu tunneliavauksella ja lipalla, joka tarjoaa hyvän tuulensuojan antaen samalla hyvän näkökentän myös huonoissa sääolosuhteissa. Hupussa on kolme yhdenkäden säätöä ja se on erityisen suuri, mikä mahdollistaa kypärän tai lämpimän lakin käytön sen alla, ja jotta saadaan maksimaalinen mukavuus. Suojaläppä pehmeästä fleecestä suojaa leukaa vetoketjulta. Erikoispitkät vetoketjulliset tuuletusaukot kainaloissa, muotoillut kyynärpäät ja joustava kiristysnauha takin alaosassa. Saumat on teipattu, joten takki on vedenpitävä, jopa monien vuosien käytön jälkeen. Tarrakiinnitys hihansuissa ja pidennetty selkäosa maksimoivat eristyksen ja mukavuuden. Etu- ja hihataskut vedenkestävillä vetoketjuilla ja verkoilla, jotka optimoivat tuuletuksen. Turvallisuutta lisäävät heijastimet hihoissa, edessä ja takana. Materiaali: 3-kerros Dermizax.
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo vuonna 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimmistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita sekä kaikenlaisia tuotteita niiden väliltä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

Näytä kaikki Takit randoiluun

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”On monia hyviä aloitteita löytää tapa, jolla käyttää luonnonvaroja tehokkaasti.”

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Ympäristö: Kaikki käytössä oleva puuvilla on ekologista. Bluesign-sertifioitu. Sertifioitu Nordic Lighthousen mukaan, norjalainen ympäristömerkintä IS0 14000 mukaan. Bluesign, proaktiivinen tapa huolehtia tuotteiden kemikaaleista.

  Kierrätys: Bergans käyttää kierrätettyä materiaalia useissa tuotteissaan.

  Eläimet: Käytössä ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa, eikä elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa.

  Etiikka: Tavoitteena Ethical Trading Initiative ja Code of Conduct. Joka kerta, kun vierailemme alihankkijoidemme luona, tarkistamme työympäristön puutteellisuudet ym. ja käsittelemme ne.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!