Kids Trekking - ID: 2300

BergansKids Trekking

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Kids Trekking Bergans

Bergans Kids Trekking on Bergans mahtavin kantotuoli. Bergans Kids Trekking sisältää täysin säädettävät olkaimet eri vartalon pituuksille. Kaikki hihnat on ommeltu materiaalilla, joka poistaa kosteutta ja lämpöä. Tukijalka mahdollistaa säkin alas asettamisen kun lapsi asetetaan tai poistetaan säkistä. Valmistettu polyester ripstop materiaalista.

Säädettävä selkänoja ja istuinkorkeus lapsen koon mukaan. Säädettävät 4-pistevaljaat varmistavat lapsen paikalleen. Vuorattu fleecellä, joka maksimoi mukavuuden lapselle.

 

TÄRKEÄÄ!

Lapset eivät saa istua kantotuolissa, ennenkuin he voivat istua itse. Jos lapsi kykenee istumaan kymmenen minuuttia ilman tukea, voi hän istua kantotuolissa kymmenen minuuttia. Jos hän jaksaa istua neljä tuntia ilman tukea, voi hän istua neljä tuntia kantotuolissa. Yleisesti lasta ei tulisi kantaa tuolissa, ennenkuin hän on noin yhdeksän kuukautta tai painaa noin seitsemän kiloa, mutta ajoitus riippuu lapsen fyysisistä ominaisuuksista. Lasten ei koskaan saa antaa istua kantotuolissa ellei aikuinen pidä tuolia pystyssä.

Ominaisuudet Kids Trekking:
Paino: 3700 g
Suositeltu maksimipaino: 17 kg
Lantiovyö: Kyllä
Säädettävä selkäpituus: Kyllä
Jalustimet: Kyllä
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita ja kaikenlaisia tuotteita niiden välillä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

Näytä kaikki Lastenkantorinkat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!