Juniors Favourite - ID: 2200

BergansJuniors Favourite

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Juniors Favourite Bergans

Bergans Junior Favoritt on mukava Bergans kantotuoli, sekä lapsille, että aikuisille. Lue lisää alta kantotuoli lasten Junior Favoritt.

Bergans Juniors Favoritt sisältää säädettävän selkänojan pituuden.

Säädettävä pehmustettu 4-pistevaljas varmistaa lapsen paikalleen.

Istumakorkeutta voi säätää lapsen kasvaessa.

Kantotuolin tukijalka kun se pystytetään maahan. Helpottaa lapsen tuoliin asettamista ja poistamista.

Heijastimet.

Irrotettava aurinko-/sadesuoja.

Suuri tasku, joka voidaan poistaa käytettäväksi päiväretkien säkkinä.

Vetoketjutasku ja verkkotasku vesipullolle.

Voidaan pienentää kuljetuksen ajaksi.

Jotta lapsi voi nukkua turvallisesti on siinä sivutuet.

Selkäosa, olkahihnat ja vyötärö on peitetty hengittävällä ja lämpöäsiirtävällä verkolla maksimaalisen mukavuuden saamiseksi.

 

Paino: 3,5 kg

Korkeus: 165 - 190 cm

 

HUOM!

Lapset eivät saa istua kantotuolissa, ennekuin he voivat istua itse. Jos lapsi jaksaa istua kymmenen minuuttia ilman tukea, voi hän istua kantotuolissa kymmenen minuuttia. Jos hän jaksaa neljä tuntia ilman tukea voi hän istua neljä tuntia kantotuolissa. Yleisesti lasta saa kuljettaa kantoistuimessa, kun hän on noin yhdeksän kuukautta tai painaa noin seitsemän kiloa, mutta ajoitus riippuu lapsen fyysisistä ominaisuuksista.

Tuoliin mahtuu enintään 17 kg tai noin neljä vuotias lapsi. Lapsi ei koskaan saa istua kantotuolissa ilman, että aikuinen pitää tuolista kiinni.

Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita ja kaikenlaisia tuotteita niiden välillä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

Näytä kaikki Lastenkantorinkat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!