Helium Lady 55L - ID: 4533-1

BergansHelium Lady 55L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Helium Lady 55L Bergans

Bergans Helium Lady 55L on monipuolinen ja sulavalinjainen rinkka, joka sopii yhtä lailla tunturivaellukselle kuin viikonloppuretkelle. Lue rinkasta lisää alempana. Päivitetty versio Bergansin erittäin suositusta Helium-rinkasta.

Helium Lady 55L -rinkan ominaisuudet:

 • Naisellinen istuvuus
 • Kantokyky 12 kg
 • Vetoketju päälokeron kyljessä
 • Pidikkeet lapiolle ja jäähakulle
 • Pullo-/suksitaskut molemmilla puolilla
 • Valmistettu juomajärjestelmälle
 • Tehty ultrakevyestä ripstop-nailonista
 • Tilavuus: 55 litraa
 • Väri: Sininen/Musta, Punainen/Musta

 

Ominaisuudet Helium Lady 55L:
Paino: 1200 g
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo vuonna 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimmistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita sekä kaikenlaisia tuotteita niiden väliltä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

Näytä kaikki Vaellusreput ja -rinkat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”On monia hyviä aloitteita löytää tapa, jolla käyttää luonnonvaroja tehokkaasti.”

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Ympäristö: Kaikki käytössä oleva puuvilla on ekologista. Bluesign-sertifioitu. Sertifioitu Nordic Lighthousen mukaan, norjalainen ympäristömerkintä IS0 14000 mukaan. Bluesign, proaktiivinen tapa huolehtia tuotteiden kemikaaleista.

  Kierrätys: Bergans käyttää kierrätettyä materiaalia useissa tuotteissaan.

  Eläimet: Käytössä ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa, eikä elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa.

  Etiikka: Tavoitteena Ethical Trading Initiative ja Code of Conduct. Joka kerta, kun vierailemme alihankkijoidemme luona, tarkistamme työympäristön puutteellisuudet ym. ja käsittelemme ne.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!