Helium Lady 55L - ID: 4533-1

BergansHelium Lady 55L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Helium Lady 55L Bergans

Bergans Helium Lady 55L on monipuolinen ja sulavalinjainen rinkka, joka sopii yhtä lailla tunturivaellukselle kuin viikonloppuretkelle. Lue rinkasta lisää alempana. Päivitetty versio Bergansin erittäin suositusta Helium-rinkasta.

Helium Lady 55L -rinkan ominaisuudet:

 • Naisellinen istuvuus
 • Kantokyky 12 kg
 • Vetoketju päälokeron kyljessä
 • Pidikkeet lapiolle ja jäähakulle
 • Pullo-/suksitaskut molemmilla puolilla
 • Valmistettu juomajärjestelmälle
 • Tehty ultrakevyestä ripstop-nailonista
 • Tilavuus: 55 litraa
 • Väri: Sininen/Musta, Punainen/Musta

 

Ominaisuudet Helium Lady 55L:
Paino: 1200 g
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita ja kaikenlaisia tuotteita niiden välillä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

Näytä kaikki Vaellus Reput

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!