Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Fløyen Women's Jacket Alu/Greenlake Bergans
Fløyen Women's Jacket Alu/Greenlake Bergans
Fløyen Women's Jacket Alu/Greenlake Bergans
Fløyen Women's Jacket Alu/Greenlake Bergans
Fløyen Women's Jacket Alu/Greenlake
Bergans Fløyen Women's Jacket Beetred/Peachpink
Fløyen Women's Jacket Navy/Alu
Alu/Greenlake
Fløyen Women's Jacket Alu/Greenlake
Bergans
209-7121
209-7121
-45%
Bergans

Fløyen Women's Jacket Alu/Greenlake

discounted price81,79 €original priceNorm. hinta 148,70 €
Valitse koko
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Fløyen Jacket Women's Bergansilta on erittäin kevyt ja äärimmäisen pakattava takki, joka on suunniteltu korkean tempolisen toiminnan, kuten nopean vaelluksen, varalle. Fløyen Jacket on monin tavoin uraa uurtava takki. Se ei ole pelkästään kevyin takki, jonka Bergans on koskaan valmistanut, vaan myös yksi kestävimmistä vaatteista ikinä. Materiaalit on valmistettu 100 % kierrätetystä polyamidista, mikä tekee takista erittäin kestävän, nopeasti kuivuvan, tuulta hylkivän ja hyvin tuulettuvan. PFAS-vapaan vettähylkivän käsittelyn ansiosta se on myös vedenpitävä. Kaksoismateriaalikerros edessä antaa lisäsuojaa tuulelta, kun liikut nopeasti eteenpäin. Hartia- ja sivusaumat on siirretty taaksepäin estämään hankausta ja parantamaan mukavuutta ja tuotteen elinikää. Fløyen Jacket kuuluu Fløyen-sarjaan, joka on monipuolinen tuotteiden kokoelma nopeille retkille, oli sitten kyse seuraamisesta tai poikkeamisesta polulta. Vaatteet ovat niin toiminnalliset ja mukavat, että tuskin maltat odottaa seuraavaa retkeä tai harjoitusta. Materiaalitiedot Kevyt, tuulta ja vettä hylkivä materiaali, jossa on PFAS-vapaata vettähylkivää käsittelyä. Materiaali on valmistettu 100 % kierrätetystä polyamidista, se tuulettaa erinomaisesti ja kuivuu nopeasti. Kaksoisläppä etuosassa tarjoaa ylimääräistä tuulensuojaa. Erittäin kevyt ja pieni pakkauskoko. Tuote sisältää bluesign®-hyväksytyt kankaat ja koristeet. Taskut Rintatasku, joka toimii myös puristustaskuna, ja sisäinen avaintasku. Muut yksityiskohdat Hartia- ja sivusaumat on siirretty taaksepäin estämään hankausta ja parantamaan mukavuutta selkärepun kanssa käytettäessä. Esimuotoillut kyynärpäät tarjoavat suuremman liikkumisvapauden. Muotoonommellut hihansuut joustavalla nauhalla. Joustava kiristysnauha helmassa. Heijastinyksityiskohdat. Pidennetty selkäosa. Materiaali 100 % polyamidia (kierrätetty)
Tuotenumero:
FS357102
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan värinimike: Alu/Greenlake
Stretch: Ei
Vahvistettuja osia: Ei
Huppu: Ei
Vedenpitävä: Ei
Selkätuuletus: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Heijastin: Kyllä
Päämateriaali: Polyamidi
Bergans
Arvostelut
(1)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!