Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Fløyen Women's Anorak Cantaloupe Bergans
Fløyen Women's Anorak Cantaloupe
Bergans
214-5521
214-5521
-50%
Bergans

Fløyen Women's Anorak Cantaloupe

discounted price79,95 €original priceNorm. hinta 159,90 €
Valitse koko
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Fløyen Women's Anorak by bergans on erittäin kevyt ja äärimmäisen pakattava anorakki, joka on kehitetty nopeatempoisiin aktiviteetteihin, kuten nopeakulkuiseen vaellukseen. Fløyen Anorakin materiaalit on valmistettu 100% kierrätetystä polyamidista, mikä tekee siitä erittäin kestävän, nopeasti kuivuvan, tuulenpitävän ja hyvin ilmastoivan. PFAS-vapaan WR-käsittelyn ansiosta se hylkii myös vettä. Lisäksi anorakissa on kaksinkertainen materiaalikerros edessä ja kaula-aukossa oleva kieleke lisätuulen suojaamiseksi nopeassa liikkeessä. Iso etutasku toimii myös puristustaskuna ja muuttaa anorakin pieneksi neliskanttiseksi puhelimen kokoiseksi pakkaukseksi. Olkasaumat ja sivusaumat on siirretty taaksepäin estämään hankauskulumista, parantamaan mukavuutta ja pidentämään tuotteen elinikää. Fløyen Anorak kuuluu Fløyen-sarjaamme, joka on erittäin monipuolinen kokoelma nopeatempoisia aktiviteetteja varten, olitpa sitten valitsemassa merkittyä polkua tai poistumassa siitä. Vaatteet ovat niin toiminnallisia ja mukavia, että tuskin maltat odottaa seuraavaa retkeä tai treenikertaa.

Materiaaliominaisuudet
Keveä, tuulen- ja vettähylkivä materiaali, jossa on PFAS-vapaa WR-käsittely. Materiaali on valmistettu 100% kierrätetystä polyamidista, ja se tarjoaa erinomaisen ilmastoivan kyvyn ja kuivuu nopeasti. Kaksinkertainen päällysmateriaalin kerros edessä tarjoaa lisäsuojaa. Erittäin kevyt ja pieni pakkauskoko. Tuote sisältää bluesign® approved -kankaita ja koristeita.

Huppu
Kiinteä, muotoonleikattu huppu.

Ilmastointi
Ilmastointi kaula-aukossa olevan kielekkeen avulla.

Taskut
Iso etutasku, joka toimii myös puristustaskuna. Pienet, kannelliset taskut etutaskun sisällä.

Muut yksityiskohdat
Olkasaumat ja sivusaumat on siirretty taaksepäin estämään hankauskulumista ja parantamaan mukavuutta selkärepun kanssa käytettäessä. Esitaivutetut kyynärpäät lisäävät liikkumisvapautta. Muotoonleikatut hihansuut joustavalla nauhalla. Heijastinyksityiskohdat. Joustava kiristysnauha alareunassa. Pidennetty takahelma.

Materiaali
100% polyamidi (kierrätetty)

Tuotenumero:
FS370819
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan värinimike: Cantaloupe
Stretch: Ei
Vahvistettuja osia: Ei
Huppu: Kiinteä
Tuulenpitävä: Kyllä
Kainalovetoketjut: Ei
Päämateriaali: Polyamidi
Koko: XS
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Bergans
Arvostelut
(3)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!