Fjellcamp Dome - ID: 603300

BergansFjellcamp Dome

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Fjellcamp Dome Bergans

Fjellcamp Dome by Bergans on perhe telttaa sekä halli ja makuutila joka voidaan jakaa kahteen makuutilaan. Lue lisää Fjellcamp Dome alempana.
 • Suuri Base Camp teltta
 • Kolme osastoa, halli ja suuri makuuhuone, joka on jaettavissa kahteen erilliseen makuutilaan - Molemmissa alueissa on hyttysverko
 • Itsekantava
 • 15 kiinnityspistettä tukisiimoile, voit sitoa sen huonolla säällä
 • Kaksi suurta ikkuna, hyttysverkolla eteisessä
 • Kaksi suurta ilmanvaihto luukua katossa
 • Myrskyläpät

 

Ominaisuudet Fjellcamp Dome:
Henkilömäärä: 4 kpl
Kokonaispaino: 8500 g
Ulkoteltan vesipilari: 5000 mm
Pohjan vesipilari: 5000 mm
Eteinen: 1
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita ja kaikenlaisia tuotteita niiden välillä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

Näytä kaikki Kupoliteltat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!