Bergans Teltat - Kun kannat kotiasi selässä, voit valita millaiseen näkymään haluat herätä seuraavana päivänä. Bergans valmistaa tunnelitelttoja, kupolitelttoja ja Wiglo®-telttoja – vankkoja ja käyttäjäystävällisiä telttoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden yöpyä luonnossa mahdollisimman mukavasti. Erilaiset retket, ympäristöt ja sääolosuhteet vaativat erilaisia telttoja. Bergans kehittää telttoja kaikentyyppisille retkille ja tutkimusmatkoille. Yhteistä niille kaikille ovat ratkaisut ja yksityiskohdat, joiden ansiosta leirin pystyttäminen ja purkaminen käy nopeasti ja helposti.

Bergans Teltat

(19 tuotetta)

Bergansin mukaan teltta on se huone, josta on paras näköala ja me olemme ehdottomasti samaa mieltä. Vapauden tunne on valtava, koska voit pystyttää teltan ja nukkua missä haluat. Bergans valmistaa ja kehittelee telttoja aktiivisiin seikkailuihin yhdessä kokeneiden ulkoilmaihmisten kanssa. Teltat ovat vankkoja ja varmistavat, että nukuttuasi hyvin heräät pirteänä, kuivana ja toivottavasti iloisena! Outnorthilta löydät luotettavat Bergansin teltat, jotka ovat täydellisiä seuraavalle seikkailullesi.

Valitse oikea teltta

Mutta mikä teltta sinun tulisi valita? Haluatko yksinkertaisesti muotoillun teltan, joka toimii vuoden ympäri? Silloin voit valita mallin, jota kutsutaan tunneliteltaksi. Se on yksinkertainen ja toimiva teltta, jossa on hyvin tilaa kantamuksillesi ja joka on kevyt kokoonsa nähden, siis hyvä vaihtoehto ympärivuotiseen käyttöön. Täältä löydät myös Wiglo®-teltan, joka on erinomainen valinta suunnitellessasi telttailua perheen tai ystävien kanssa. Wiglo® pystytetään perinteisellä tukirakenteella, kuten telttakota ja rakennetta täydennetään kolmella kaarella, jotka kiristävät teltan sivuja ulospäin. Wiglo®-telttaan mahdut sinä, perheesi sekä kantamuksenne ja ehkäpä koirakin saa tulla mukaanne seikkailulle!

Luota Bergansin telttaan joka säällä

Teltan materiaalit ovat korkealaatuiset, mikä tarkoittaa sitä, että voit luottaa Bergansin telttaasi säästä riippumatta. Käytä telttaa ahkerasti ja hyödynnä mahdollisuus nukkua ulkona luonnossa. Ehkä yövyt järven rannalla kalastusviikonlopulla tai teet leirin tunturin huipulle pidemmällä vaelluksella. Mitä tahansa keksitkin, voit tuntea olosi turvalliseksi telttasi kanssa.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!