Bergans Reput - Bergansin historia sai alkunsa vuonna 1908, jolloin Ole F. Bergan keksi kantorinkan yksinkertaisin välinein. Hänen toiveensa yhdistää toiminnallisuus, käyttömukavuus ja laatu elää vielä tänäkin päivänä. Bergans on nykyisin maailman johtava toimija edistyksellisten kantovälineiden kehittämisessä. Valikoima kattaa kaikenkokoisia reppuja, jotka sopivat niin vuoristourheiluun kuin arkikäyttöön.

Bergans Reput

(126 tuotetta)

Bergansin historia alkaa jo vuodesta 1908, kun Ole F. Bergan kehitti yksinkertaisista välineistä kantohihnan. Hän halusi luoda toimivuutta, mukavuutta ja laatua. Tunnussanat, jotka ovat edelleen Bergansin mantrana heidän kehittäessään innovatiivisia ulkoiluvarusteita. Kaikki alkoi selkärepuista ja tänä päivänä tuotannon käynnistymisestä on jo yli 100 vuotta. Outnorthilta löydät huolella valitun lajitelman Bergansin selkäreppuja, jotka on luotu tarjoamaan sinulle positiivisia vaelluskokemuksia.

Bergansin selkäreput koko perheelle

Bergans tarjoaa selkäreppuja koko perheelle - naisille, miehille ja lapsille. Osta omiin aktiviteetteihisi sopiva malli, Outnorthilla valittavanasi on useita erilaisia selkäreppuja. Jos aiot lähteä pitemmälle retkelle, tarvitset todennäköisesti enemmän tavaraa - Bergansilla on suuri valikoima aikuisten ja lasten selkäreppuja pidemmille retkille. Selkäreput on varustettu erilaisilla älykkäillä toiminnoilla, kuten muun muassa kompressiohihnoilla, säädettävillä rintahihnoilla, anatomisella jousiteräksisellä sisäkehyksellä sekä useilla muilla ominaisuuksilla. Jokainen malli on yksilöllisesti varusteltu, joten tarkista mielellään tuoteseloste saadaksesi selville, mitä ominaisuuksia eri repuissa on. Valikoimassa on myös sisäänrakennetulla nestejärjestelmällä varustettuja selkäreppuja urheilijoille. Jos taas vaellat lyhyempiä päiväretkiä, sinulle saattaa riittää pienempi selkäreppu. Bergans on myös suunnitellut täydellisen selkärepun kannettavalle tietokoneellesi sekä lapsille useita erilaisia selkäreppuja, jotka sopivat erinomaisesti niin kouluun kuin retkillekin.

Löydä suosikkisi

Tutustu Bergansin valikoimaan ja löydä oma suosikkisi. Jos et vielä omista selkäreppua, olet menettänyt paljon, sillä selkäreppuun voit pakata raskaimmat tavarat ja pitää kädet vapaana. Erinomaista pyöräiltäessä tai ajettaessa moottoripyörällä töihin sekä tietysti ihanilla retkillä ja seikkailuilla!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!