Älä missaa! Juuri nyt voit säästää jopa 60 € suosituissa alennusportaissamme*      Kampanjaehdot

Bergans Reput - Bergansin historia sai alkunsa vuonna 1908, jolloin Ole F. Bergan keksi kantorinkan yksinkertaisin välinein. Hänen toiveensa oli yhdistää toiminnallisuus, käyttömukavuus ja laatu, ja tämä elää vielä tänäkin päivänä. Bergans on nykyisin maailman johtava toimija edistyksellisten kantovälineiden kehittämisessä. Valikoima kattaa kaikenkokoisia reppuja, jotka sopivat niin vuoristourheiluun kuin arkikäyttöön.

Bergans Reput

(93 tuotetta)

Bergansin historia alkaa jo vuodesta 1908, kun Ole F. Bergan kehitti yksinkertaisista välineistä kantohihnan. Hän halusi luoda toimivuutta, mukavuutta ja laatua. Nämä tunnussanat ovat edelleen Bergansin mantrana heidän kehittäessään innovatiivisia ulkoiluvarusteita. Kaikki alkoi selkärepuista ja tänä päivänä tuotannon käynnistymisestä on jo yli 100 vuotta. Outnorthilta löydät huolella valitun lajitelman Bergansin selkäreppuja, jotka on luotu tarjoamaan sinulle positiivisia vaelluskokemuksia.

Bergansin reput koko perheelle

Bergans tarjoaa reppuja koko perheelle - naisille, miehille ja lapsille. Osta omiin aktiviteetteihisi sopiva malli. Outnorthilla valittavanasi on useita erilaisia selkäreppuja. Jos aiot lähteä pitemmälle retkelle, tarvitset todennäköisesti enemmän tavaraa - Bergansilla on suuri valikoima aikuisten ja lasten reppuja pidemmille retkille. Reput on varustettu erilaisilla älykkäillä toiminnoilla, kuten muun muassa kompressiohihnoilla, säädettävillä rintahihnoilla, anatomisella jousiteräksisellä sisäkehyksellä sekä useilla muilla ominaisuuksilla. Jokainen malli on yksilöllisesti varusteltu, joten tarkista mielellään tuoteseloste saadaksesi selville, mitä ominaisuuksia eri repuissa on. Valikoimassa on myös sisäänrakennetulla nestejärjestelmällä varustettuja selkäreppuja urheilijoille. Jos taas vaellat lyhyempiä päiväretkiä, sinulle saattaa riittää pienempi reppu. Bergans on myös suunnitellut täydellisen repun kannettavalle tietokoneellesi sekä lapsille useita erilaisia selkäreppuja, jotka sopivat erinomaisesti niin kouluun kuin retkillekin.

Löydä suosikkisi

Tutustu Bergansin valikoimaan ja löydä oma suosikkisi. Jos et vielä omista reppua, olet menettänyt paljon, sillä reppuun voit pakata raskaimmat tavarat ja pitää kädet vapaana. Erinomaista pyöräiltäessä tai ajettaessa moottoripyörällä töihin sekä tietysti ihanilla retkillä ja seikkailuilla!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!