Men's Classic Beaufort Jacket - ID: 119MWX0002

BarbourMen's Classic Beaufort Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Barbour - Men's Classic Beaufort Jacket

Barbour Classic Beaufort Jacket on klassinen miesten öljytakki, joka on tuulenpitävä ja vesitiivis. Täysin vuorattu 100% tartan kuvioitua puuvillaa. Sen kestävyys yhdessä kaikkien älykkäiden ominaisuuksien kanssa tekevät Beaufort takista huippulaatua.
Se on täysin vuorattu 100% *Tartan puuvillalla.

Napitettava myrskyläppä edessä kätkee vetoketjullisen lompakkotaskun. Takissa on myös hihoissa ilmastointi ja kuusi ulkopuolista taskua lisäävät tallennustilaa. Kauluksessa on kaulusnapit, jotta sitä voidaan täydentää lisävarusteena saatavalla hupulla. Beaufort on tyylikäs takki, jonka toiminnallisuus ja kestävyys tekevät siitä yhtä hyvän niin maalle, kuin kaupunkiin.
  • Materiaali: Keskiraskas Barbour Sylkoil wax
  • Pituus: 84-86.5cm
  • Corduroyn kaulus
  • Kaulusnapit lisävaruste hupulle
  • 100% puuvilla kuori ja vuori
*tartan = Ruudullinen skotti kangas
Tuotteen Men's Classic Beaufort Jacket ominaisuuksia:
Vedenpitävä: Ei
Päämateriaali: Puuvilla
Toppaus: Ei toppausta
Huppu: Ei
Taskujen määrä: 6
Tuulenpitävä: Ei
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Barbour on klassinen brittiläinen tuotemerkki, joka on jo yli 100-vuotias. Ehkä kuuluisin Barbour-vaate, vahattu puuvillatakki valmistetaan edelleen käsin Simonsidessa sijaitsevassa tehtaassa. Hyvin hoidetun Barbour-takin käyttöikä on erittäin pitkä ja muotoilu on ajatonta.

Lisää tuotteita merkiltä Barbour

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!