Barbour

-
Barbour on klassinen brittiläinen tuotemerkki, joka on jo yli 100-vuotias. Ehkä kuuluisin Barbour-vaate, vahattu puuvillatakki valmistetaan edelleen käsin Simonsidessa sijaitsevassa tehtaassa. Hyvin hoidetun Barbour-takin käyttöikä on erittäin pitkä ja muotoilu on ajatonta.

Barbour

(92 tuotetta)

Kaikki alkoi Barbourin perinteisestä vahakangastakista, mutta merkki on sittemmin kasvanut entisestään. Merkki on laajentanut toimintaansa ylellisiin tikkitakkeihin, kenkiin, asusteisiin ja lastenvaatteisiin. Barbourin vaatteet ovat aina edustaneet korkeaa laatua, ja ne ovat erittäin pitkäikäisiä oikein hoidettuina. Osta itsellesi pala brittiläistä historiaa Outnorthilta.

Barbour Series -mallistot

Barbourin vaatteita on saatavilla ensisijaisesti kolmessa suuremmassa mallistossa. International on moottoripyöräilystä inspiraatiota ammentava mallisto. Lifestyle on moderni ja käytännöllinen vaatemallisto. Heritage sisältää perinteisiä brittiläisiä vaatteita modernilla silauksella.

Vahakangas- vai tikkitakki

Barbourin vahakangasvaatteet hylkivät vettä. Ominaisuus kuitenkin vaatii säilyäkseen oikeanlaista huolenpitoa, jotta vahattu pinta ei katoa. Vaatetta ei saa kone- eikä kuivapestä, vaan se puhdistetaan pyyhkimällä sienellä ja kylmällä vedellä.

Barbourin vahakangasvaatteiden valikoima sisältää niin kevyitä kuin lämpimämpiäkin takkeja. Ikonisesta timantinmuotoisesta tikkauksesta ei voi erehtyä. Takit on valmistettu yleensä niin, että niiden alle on helppo lisätä vielä yksi lämmittävä välikerros tarvittaessa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!