20 % alennusta valikoiduista tuotemerkeistä!*    Anna koodi: BRANDS

Atomic

-
Alppien sydämessä Altenmarktissa on Atomicin tukikohta. Yritys sijaitsee samassa paikassa, jossa se perustettiin vuonna 1955. Siellä sijaitsee myös yrityksen menestyksen salaisuus, eli työntekijät itse. Moni työntekijä on kotoisin alueelta ja on kasvanut hiihto- ja laskettelulajien parissa – he elävät ja hengittävät tätä talviurheilua. Atomic haluaa, että varusteet auttavat jokaista hiihtäjää ja laskijaa saavuttamaan optimaalisen hiihto- tai lasketteluelämyksen.

Atomic

(14 tuotetta)

Yrityksen sijainti ja se, että monet Atomicin työntekijät ovat kotoisin Altermarkista, joka on tunnettu erinomaisista talviurheilumaastoistaan, kertoo sen, että tuotteet valmistetaan aidolla intohimolla ja niiden käyttöön tarkoitetuissa olosuhteissa. Hiihto ja laskettelu ovat edelleen olennainen osa tuotemerkkiä ja Atomicin työntekijät ovat kaikki intohimoisia talviurheilijoita. Siksi he työskentelevät myös kehittääkseen tuotteista nopeampia ja parempia. Lyhyesti sanottuna, Atomic edustaa talviurheilua. He tarkoittavat myös itse, että sukset eivät ole vain muotoja ja designia, mutta jotain, joka inspiroi ja määrittelee henkilöt yrityksen takana.

Sukset ja monot lasketteluun ja hiihtoon

Atomicin valikoimasta löydät varusteet niin hiihtoon kuin lasketteluun. Löydät monot ja sukset täydellisestä Vasaloppet- tai Finlandiahiihto-suksesta puuterilumessa tarvittavaan laskettelusukseen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!