Women's Trabuco Max - ID: A101867

Outlet

AsicsWomen's Trabuco Max

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Asics - Women's Trabuco Max

Energiansäästö on tärkeää pitkän matkan maastojuoksussa, jonka vuoksi Women's Trabuco Max -maastojuoksukengässä on käytetty GUIDESOLE™ -teknologiaa. Tämä maastojuoksukenkämalli antaa parempaa pehmustusta ja pitoa, ja juoksija pystyy kattamaan laajemman alueen vähemmällä teholla. GUIDESOLE™ -teknologiaa hyödyntävän pohjan rakenteeseen kuuluu reagoiva kärkikäynti, jonka on tieteellisesti todistettu säästävän energiaa pitkän juoksun aikana. Käyttämämme teknologia pienentää raajoihin kohdistuvaa kuormitusta kantaiskusta varvastyöntöön liikuttaessa ja tarjoaa maastojuoksijoille mahdollisuuden juosta pidempiä matkoja, kun samaan matkaan kulutettu energia vähenee. Pito on ensiarvoisen tärkeää maastojuoksussa, ja sen vuoksi ulkopohjan muotoilussa on käytetty ASICSGRIP™-teknologiaa. Tämä kumimateriaali lisää hyvin pitoa erityisesti märissä ja liukkaissa olosuhteissa. ASICSGRIP™-ulkopohjaan on sisällytetty ylämäessä ja alamäessä toimiva syvä pohjakuvio, joka lisää ketteryyttä vaihtelevassa maastossa liikuttaessa. Halusimme myös tarjota edistyksellistä mukavuutta ja pehmustusta juoksijoille, jotka liikkuvat maastossa pitkiä aikoja kerrallaan. Kengän erinomainen pehmustus luodaan FLYTEFOAM™-teknologialla, jota löytyy 28 mm kantapään alta ja 23 mm etuosasta. Kengän paksu välipohja vaimentaa kivistä ja juurista aiheutuvat iskut. Sulava eteenpäin rullaus askellettaessa, parannettu pehmustus ja ensiluokkainen pito tekevät TRABUCO MAX™ -kengästä loistavan treenikaverin erilaisiin maastojuoksuharjoituksiin.
  • GUIDESOLE™-teknologia auttaa säästämään energiaa
  • FLYTEFOAM™-teknologiaan pohjautuva pehmuste
  • ASICSGRIP™-ulkopohja parantaa kestävyyttä
  • ORTHOLITE™-sisäpohja tarjoaa pehmeän ja mukavan istuvuuden
  • Hengittävä verkkokangaspäällinen
  • Nilkkasuojaominaisuus
  • 3D-tulostettu päällinen parantaa tukea
  • Nopeasti kiristettävät joustavat nauhat

Tuotteen Women's Trabuco Max ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Kevyt malli: Kyllä
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Valmistusmaa: Vietnam
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Vaimennus: Maksimaalinen
JuoksuaskelNeutraali
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Ei
Vettähylkivä: Ei
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 250
Heijastin: Ei
Droppi: 5 mm
Asics on vuonna 1949 perustettu japanilainen urheiluvaatteiden ja -kenkien valmistaja. Merkin perusti Kihachiro Onitsuka Kobessa Japanissa, josta käsin yritys toimii edelleen. Nimi on akronyymi latinalaisesta sanonnasta "Anima Sana in Corpore Sano", joka tarkoittaa suomeksi ”Terve sielu terveessä ruumissa”. Yritys on alusta lähtien panostanut urheilukenkien kehittämiseen, ja viime aikoina merkin kengät on usein valittu markkinoiden parhaimmistoon kuuluviksi.

Lisää tuotteita merkiltä Asics

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!