Women's Gel-Sonoma 6 - ID: A101869

Outlet

AsicsWomen's Gel-Sonoma 6

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Asics - Women's Gel-Sonoma 6

Women's Gel-Sonoma 6 -juoksukenkä on suunniteltu villiin luontoon. ASICS maastojuoksumalliston inspiroima kenkä on monikäyttöinen, ja se sopii hyvin maastojuoksuun, kevyeen vaellukseen ja muuhun kulkemiseen luonnossa. Kengän pohjallisen värjäykseen on käytetty vähemmän resursseja, jotta sen valmistusprosessi olisi ympäristöystävällisempi. Kauden malliston suunnittelu keskittyi päällisen istuvuuden parantamiseen, ja uuden muotoilun tulos on jalan keskiosan ja kannan tukevampi istuvuus. Samaan aikaan leveämpi varvasosa sallii varpaiden levittämisen. Synteettinen tikkaus lisää kestävyyttä, tukee jalkoja ja lisää pitoa. Jalkapohjan mukavuutta lisäävät koko kengän pituinen AMPLIFOAM™-välipohja ja GEL™-pehmuste kohdissa, joissa juoksun aikana tarvitaan eniten iskunvaimennusta. ORTHOLITE™-pohjallinen lisää jokaisen askeleen pehmeyttä ja mukavuutta. Lisäksi monisuuntaista pitoa antava ulkopohja parantaa pitoa erilaisilla pinnoilla.
  • AMPLIFOAM™-pehmuste
  • GEL™-pehmuste varmistaa erinomaisen iskunvaimennuksen
  • Kiinteä kuminen ulkopohja
  • ORTHOLITE™-pohjallinen parantaa askeleen pehmeää mukavuutta
  • Ympäristöystävällinen pohjallisen väriaine

Tuotteen Women's Gel-Sonoma 6 ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Valmistusmaa: Vietnam
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Vaimennus: Normaali
JuoksuaskelNeutraali
Kevyt malli: Kyllä
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Ei
Vettähylkivä: Ei
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 240
Heijastin: Ei
Droppi: 8 mm
Asics on vuonna 1949 perustettu japanilainen urheiluvaatteiden ja -kenkien valmistaja. Merkin perusti Kihachiro Onitsuka Kobessa Japanissa, josta käsin yritys toimii edelleen. Nimi on akronyymi latinalaisesta sanonnasta "Anima Sana in Corpore Sano", joka tarkoittaa suomeksi ”Terve sielu terveessä ruumissa”. Yritys on alusta lähtien panostanut urheilukenkien kehittämiseen, ja viime aikoina merkin kengät on usein valittu markkinoiden parhaimmistoon kuuluviksi.

Lisää tuotteita merkiltä Asics

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!