Men's Gel-Fujisetsu 3 Gore-Tex - ID: A076262

Kampanja

AsicsMen's Gel-Fujisetsu 3 Gore-Tex

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Asics - Men's Gel-Fujisetsu 3 Gore-Tex

Miesten Gel-Fujisetsu 3 Gore-Tex juoksukengät Asicsilta on suunniteltu sinulle, joka juokset mielelläsi polkujen ulkopuolella. Kenkien monet tekniset ominaisuudet tekevät juoksulenkistäsi niin huolettoman kuin mahdollista. Vettähylkivä GORE-TEX kalvo auttaa pitämään veden poissa juostessasi märässä maastossa, ja välipohjan GEL™-teknologia tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen kovalla juoksualustalla.
  • Miesten koot
  • Sopii neutraalille juoksuaskeleelle
Blank
Tuotteen Men's Gel-Fujisetsu 3 Gore-Tex ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Vaimennus: Normaali
JuoksuaskelNeutraali
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Droppi: 0 mm
Asics on vuonna 1949 perustettu japanilainen urheiluvaatteiden ja -kenkien valmistaja. Merkin perusti Kihachiro Onitsuka Kobessa Japanissa, josta käsin yritys toimii edelleen. Nimi on akronyymi latinalaisesta sanonnasta "Anima Sana in Corpore Sano", joka tarkoittaa suomeksi ”Terve sielu terveessä ruumissa”. Yritys on alusta lähtien panostanut urheilukenkien kehittämiseen, ja viime aikoina merkin kengät on usein valittu markkinoiden parhaimmistoon kuuluviksi.

Lisää tuotteita merkiltä Asics

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!