Arvonnat ja kilpailut

Yleiset kilpailu- ja arvontaehdot

Alla voit lukea ehdot, jotka koskevat Outnorth AB:n järjestämiin kilpailuihin/arvontoihin osallistuvia henkilöitä.  

 1. Osallistuminen

  Osallistut kilpailuun/arvontaan sen julkaisun yhteydessä annettujen ohjeiden mukaan, ja näin toimimalla hyväksyt yleiset kilpailu- ja arvontaehdot. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias, tai hänellä on oltava huoltajan lupa ottaa osaa kilpailuun. Jos osallistumisen yhteydessä annat sähköpostiosoitteesi, hyväksyt, että Outnorth voi käyttää annettua sähköpostisosoitetta markkinointitarkoituksiin. Outnorth AB:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.  

 2. Tekijänoikeus

  Osallistumalla kilpailuun/arvontaan vakuutat, että olet itse jättänyt osallistumisviestin (tai kuvakilpailuissa ottanut kuvan itse), ja hyväksyt, että Outnorth voi käyttää sisältöä markkinointitarkoituksissa. Tällaisesta käytöstä ei makseta korvausta tekijälle tai tekijöille.  

 3. Palkinnot ja ilmoittaminen

  Voittaja ilmoitetaan kilpailun/arvonnan julkaisun yhteydessä, kun kilpailu/arvonta on päättynyt. Voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Jos voittaja ei ole vastannut viestiin kolmen vuorokauden sisällä, pidätämme oikeuden uuden voittajan arpomiselle/valitsemiselle, jolloin palkinto annetaan toiselle henkilölle.

  Palkintoa ei lähetetä jälleenmyytäväksi eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

 4. Vastuu

  Kilpailut/arvonnat järjestää Outnorth AB, Deltavägen 7, 352 45 Växjö, Ruotsi.

  Arpajaisten kohdalla järjestäjä vastaa arpajaisverosta, ja arpajaispalkinnot ovat voittajalle verottomia. Järjestäjä vastaa palkintojen toimituskuluista.  
  Kilpailupalkinnon saaja on vastuussa palkinnon ilmoittamisesta veroilmoituksella.

  Kun kyseessä on Facebook-arvonta/kilpailu, sekä järjestäjä että osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä arvonta/kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!