Lightweight Trolley M - ID: A035898

Kampanja

Arctic TernLightweight Trolley M

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Lightweight Trolley M Arctic Tern

Lightweight Trolley on Arctic Ternin älykäs ja turvallinen matkalaukku, jossa on kova kuori. Neljän kääntyvän pyörän ansiosta voit liikuttaa matkalaukkua kaikkiin suuntiin. Säädettävä teleskooppikahva, joka ulosvedettynä voidaan asettaa kahteen eri asentoon. TSA-sertifioitu yhdistelmälukko, johon vetoketjun vedin lukittuu kiinni ja joka estää laukun luvattoman avaamisen matkan aikana.
Lightweight Trolleyssa on suuri pääosasto, jossa olevat hihnat pitävät sisällön tiukasti paikallaan. Kannen sisäpuolella on kaksi verkkotaskua ja vetoketjullinen piilotasku.
Matkalaukku on valmistettu polykarbonaatista, joka on uskomattoman kevyt ja kestävä materiaali.
Outnorth antaa laukulle 2 vuoden takuun.

TSA-lukko on erikoismuotoiltu lukko, jonka USA:n ”Transportation Security Administration” sekä turvatarkastushenkilökunta lentokentillä maailman ympäri on hyväksynyt.
Hyvä puoli TSA-lukolla varustetuissa matkalaukuissa on se, että mahdollisen matkalaukun sisällön tarkistuksen yhteydessä voi turvatarkastushenkilökunta avata matkalaukun erityisellä lukkoon sopivalla avaimella. Tavallinen riippulukko voidaan joutua murtamaan tarkastuksessa, ja tällöin laukun sisältö ei ole enää turvattu. Tämä eritysavain ei siis tule matkalaukun mukana.
Lisätietoa koodin muuttamisesta löydät yläpuolella olevasta videosta.
Ominaisuudet Lightweight Trolley M:
Vettä hylkivä: Kyllä
Mitat P x L x K 65x42x24 mm
Pakkaustilavuus: 77 L
Paino: 3000 g
Sisälokeroiden määrä: 4 kpl
Arctic Tern on matkustajien ja työmatkailijoiden tuotemerkki. Sen varusteet on suunniteltu älykkäämpään matkustamiseen ja seikkailuun. Arctic Tern Travel Essentials -tuotteita myydään vain Outnorthilla.

Lisää tuotteita Arctic Tern

Näytä kaikki Matkalaukut

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!