Goaway Trolley M - ID: PL10834

Kampanja
BLACK WEEK

Arctic TernGoaway Trolley M

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arctic Tern - Goaway Trolley M

Arctic Ternin Goaway Trolley M on tilava matkalaukku, johon mahtuu 76 litraa. Laukussa on neljä kaksoispyörää ja teleskooppikahva, joka voidaan vetää ulos kahteen eri asentoon. Sisällä on pehmeä vuori, kiinteä tilan jakaja, jossa on vetoketju, verkkotasku ja säädettävät ristihihnat. Varustettu kahvalla helppoa kuljetusta varten. Voidaan laajentaa repun ympärillä olevalla vetoketjulla.
TSA on Yhdysvaltain "Transportation Security Administration" -viranomaisen ja turvahenkilöstön hyväksymä lukko lentokentillä ympäri maailmaa.
TSA-lukoilla varustettujen matkalaukkujen etuna on, että matkalaukun sisältöä tarkistettaessa lentokenttien turvallisuushenkilöstöllä on käytössään erityinen avain, joka sopii lukkoon. Tavallinen riippulukko saatetaan joutua rikkomaan tarkastuksen mahdollistamiseksi, jolloin laukun sisältö ei ole enää turvassa. Tätä avainta ei myöskään toimiteta matkalaukun mukana.

Laukku on valmistettu kestävästä polypropeenista.
Tuotteen Goaway Trolley M ominaisuuksia:
Vettähylkivä: Kyllä
Mitat (P x L x K): 470x270x660 mm
Pakkaustilavuus: 76 L
Paino: 3400 g
Sisätaskujen/-lokeroiden lukumäärä: 3
Arctic Tern on matkustajien ja työmatkailijoiden tuotemerkki. Sen varusteet on suunniteltu älykkäämpään matkustamiseen ja seikkailuun. Arctic Tern Travel Essentials -tuotteita myydään vain Outnorthilla.

Lisää tuotteita merkiltä Arctic Tern

Näytä kaikki Matkalaukut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!