Electric Cooler Box - ID: PL10567

Pikkujoulut
25% - KOODI

Arctic TernElectric Cooler Box

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arctic Tern - Electric Cooler Box

Arctic Ternin Electric Cooler Box pitää kylmät juomat kylminä kuumina kesäpäivinä ja ruoat lämpimänä pakkasella. Olitpa sitten autoseikkailulla tai jumissa ruuhkassa, voit nauttia juomista ja ruoassa oikeassa lämpötilassa.
Electric Cooler Box on kevyt -kylmälaukku, jota voi kuljettaa käsin. Mukana toimitetun AC- ja DC-muuntajan avulla voit kytkeä sen tavalliseen pistorasiaan tai auton savukkeensytyttimeen. Kylmälaukkuun on integroitu sekä jäähdytys- että lämmitystoiminto käyttämällä puolijohdetta ilman kompressoria tai kryotekniikkaa. Etuna on, että siinä ei ole epäpuhtauksia, se on helppo kuljettaa mukana alhaisen painon ja tilavuuden ansiosta, jonka lisäksi se kuluttaa vähän energiaa.
Optimaalisen jäähdytystehon saavuttamiseksi suosittelemme, kylmälaukkuun laitettavat ruoat ja juomat jäähdytetään etukäteen. Electric Cooler Box -kylmälaukkua ei ole suunniteltu kylmän ruoan lämmittämiseen, vaan lämmitetyn ruoan lämpötilan ylläpitämiseen. Se voidaan lämmittää enintään 50-60 °C:seen.


•Ylläpitää 15-20 astetta ympäristön lämpötilaa matalamman lämpötilan.
•230 V AC-jäähdytyksen kulutus on 60 W, lämmityksen kulutus on 63 W.
•12 V DC -jäähdytyksen kulutus on 52 W, lämmityksen kulutus 48 W.

Tuotteen Electric Cooler Box ominaisuuksia:
Mitat (P x L x K): 39,5x29x43 cm
Pakkaustilavuus: 30 L
Paino: 4600 g
Arctic Tern on matkustajien ja työmatkailijoiden tuotemerkki. Sen varusteet on suunniteltu älykkäämpään matkustamiseen ja seikkailuun. Arctic Tern Travel Essentials -tuotteita myydään vain Outnorthilla.

Lisää tuotteita merkiltä Arctic Tern

Näytä kaikki Kylmälaukut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!