Alu Trolley M - ID: PL10296

Pikkujoulut
25% - KOODI

Arctic TernAlu Trolley M

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arctic Tern - Alu Trolley M

Arctic Ternin Alu Trolley M on suuri ja tilava matkalaukku, jossa on tyylikäs ulkonäkö! Kiiltävä alumiinikuori on erittäin kestävä ja kaksinkertainen TSA-lukitus suojaa matkatavaroitasi varkailta. Laukussa on neljä korkealaatuista pyörää, joiden kääntösäde on 360 °, ja teleskooppivarsi voidaan vetää ulos kahteen eri pituuteen. Sisäpuolella on älykäs, irrotettava levy kummallakin puolella, jotka pitävät tavarat paikallaan, samalla, kun pikkutavaroita voidaan säilyttää verkkotaskuissa.
•Kiiltävä alumiinikuori
•Kaksinkertainen TSA-yhdistelmälukko
•Korkealaatuiset 360 ° kääntyvät pyörät
•Teleskooppikahva on säädettävissä kahteen eri pituuteen
•Irrotettavat levyt sisällä, joissa on vetoketjulliset verkkotaskut
•Sisäiset, säädettävät puristushihnat


TSA on Yhdysvaltain "Transportation Security Administration" -viranomaisen ja turvahenkilöstön hyväksymä lukko lentokentillä ympäri maailmaa.
TSA-lukoilla varustettujen matkalaukkujen etuna on, että matkalaukun sisältöä tarkistettaessa lentokenttien turvallisuushenkilöstöllä on käytössään erityinen avain, joka sopii lukkoon. Tavallinen riippulukko saatetaan joutua rikkomaan tarkastuksen mahdollistamiseksi, jolloin laukun sisältö ei ole enää turvassa. Tätä avainta ei myöskään toimiteta matkalaukun mukana.

Jos haluat vaihtaa TSA-lukon koodin, katso ohjeet videolta.


Tuotteen Alu Trolley M ominaisuuksia:
Mitat (P x L x K): 460x270x680 mm
Pakkaustilavuus: 65 L
Paino: 5220 g
Sisätaskujen/-lokeroiden lukumäärä: 6
Arctic Tern on matkustajien ja työmatkailijoiden tuotemerkki. Sen varusteet on suunniteltu älykkäämpään matkustamiseen ja seikkailuun. Arctic Tern Travel Essentials -tuotteita myydään vain Outnorthilla.

Lisää tuotteita merkiltä Arctic Tern

Näytä kaikki Matkalaukut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!