Women's Beta Ar Jacket - ID: A135823

Arc'teryxWomen's Beta Ar Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arc'teryx - Women's Beta Ar Jacket

Naisten Arc'teryx Beta Ar Jacket on vedenpitävä GORE-TEX-kuoritakki. Sopii loistavasti lasketteluun, vaellukseen ja muuhun ulkoiluun ja retkeilyyn.
 • Naisten koot
 • Tuulen- ja vedenpitävä, hengittävä 3-kerroksinen kuoritakki
 • DropHood™ -huppua voi käyttää myös kypärän kanssa
 • Puvussa oleva RECCO®-heijastin auttaa paikantamisessa hätätilanteissa
 • Kainaloissa tuuletusvetoketjut
 • Päämateriaali: 100% Polyamidi
 • Kalvon materiaali: 100% Polytetrafluorieteeni
Tuotteen Women's Beta Ar Jacket ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Bluesign
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Paino: 410 g
Päämateriaali: Synteettinen
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 3-kerroksinen
Taskujen määrä: 3
Vesipilari: 28000
Hengittävyys: 28000 g/m2/24h
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Vahvistettuja osia: Ei
Kainalovetoketjut: Kyllä
Heijastin: Ei
Teipatut saumat: Kyllä
Arc'teryx-tuotemerkin kotipaikka on Kanadan Vancouver BC, joka on yksi sateisimmista paikoista maailmassa. Rocky Mountains ja Coast Mountains, Whistler ja Squamish-kaupunkeineen ovat täydellisiä, luonnon omia ulkoilmatuotteiden testilaboratorioita. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla kiipeilytikkaita ja valtasi nopeasti markkinat omalla alallaan. Tuotemerkin vuonna 1995 lanseeraaman high end -repun sekä 1998 markkinoille tulleiden Gore-Tex- ja fleecemateriaalien myötä tuotemerkin tie huipulle oli auki. Tänä päivänä Arc'teryx nauttii itseoikeutetusti johtavan ja arvostetun tuotemerkin maineesta vedenpitävien ulkoiluvaatteiden kehityksen saralla. Arc'teryx on haastanut sekä materiaalivalinnat että -tekniikat ulkoiluvaatteiden tuotannossa. Heidän ansiostaan saamme nyt nauttia korkealaatuisista vaatteista.

Lisää tuotteita merkiltä Arc'teryx

Näytä kaikki Kuoritakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Käyttävät hopeaioneja synteettisissä alusvaatteissa, koska ne on muuten vaikea saada hajuttomiksi. Jos tuotteita ei käsitellä, vaatteet täytyy pestä useammin, mikä myös rasittaa ympäristöä. Tietyissä treenivaatteissa on polygeenejä.  

  Kierrätys: Kankaita ei voi kierrättää. Pyrkivät valmistamaan erittäin kestäviä tuotteita, jotka eivät kulu loppuun kovinkaan helposti. Kulumisen minimoiminen on suuri ympäristönäkökulma.

  Eläimet: Käyttävät ainoastaan lihantuotannon sivutuotteena syntynyttä untuvaa (eli ei elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa). Merinovilla on mulesing-vapaata. Eivät käytä turkiksia.

  Etiikka: Ei lapsityövoimaa. Valmistus tapahtuu yhdeksässä eri maassa.  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!