Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Women's Alpha Jacket - ID: A384937

Arc'teryxWomen's Alpha Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arc'teryx - Women's Alpha Jacket

Arc'teryx Women's Alpha Jacket on kuoritakki vaellukseen. Sopii naisille.
Materiaali: 100% polyamidi
Blank
Tuotteen Women's Alpha Jacket ominaisuuksia:
Kaksisuuntainen vetoketju: Ei
Tuulta hylkivä: Kyllä
Istuvuus: Normaali
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Päämateriaali: Polyamidi
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 3-kerroksinen
Tuulenpitävä: Kyllä
Kainalovetoketjut: Kyllä
Arc'teryx-tuotemerkin kotipaikka on Kanadan Vancouver BC, joka on yksi sateisimmista paikoista maailmassa. Rocky Mountains ja Coast Mountains, Whistler ja Squamish-kaupunkeineen ovat täydellisiä, luonnon omia ulkoilmatuotteiden testilaboratorioita. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla kiipeilytikkaita ja valtasi nopeasti markkinat omalla alallaan.

Lisää tuotteita merkiltä Arc'teryx

Näytä kaikki Kuoritakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Käyttävät hopeaioneja synteettisissä alusvaatteissa, koska ne on muuten vaikea saada hajuttomiksi. Jos tuotteita ei käsitellä, vaatteet täytyy pestä useammin, mikä myös rasittaa ympäristöä. Tietyissä treenivaatteissa on polygeenejä.  

  Kierrätys: Kankaita ei voi kierrättää. Pyrkivät valmistamaan erittäin kestäviä tuotteita, jotka eivät kulu loppuun kovinkaan helposti. Kulumisen minimoiminen on suuri ympäristönäkökulma.

  Eläimet: Käyttävät ainoastaan lihantuotannon sivutuotteena syntynyttä untuvaa (eli ei elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa). Merinovilla on mulesing-vapaata. Eivät käytä turkiksia.

  Etiikka: Ei lapsityövoimaa. Valmistus tapahtuu yhdeksässä eri maassa.  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!