Men's Norvan Short 7" - ID: A265476

Arc'teryxMen's Norvan Short 7"

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arc'teryx - Men's Norvan Short 7"

Arc'teryx Men's Norvan Short 7" ovat salishortsit juoksuun. Sopii miehille.
Materiaali: 100% polyesteri
Tuotteen Men's Norvan Short 7" ominaisuuksia:
Päämateriaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fairtrade
Vyötärö: Normaali
Istuvuus: Normaali
Lahkeen pituus: Lyhyet
Paino: 105 g
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Heijastin: Ei
Kompressio: Ei
Säilytystasku: Kyllä
Arc'teryx-tuotemerkin kotipaikka on Kanadan Vancouver BC, joka on yksi sateisimmista paikoista maailmassa. Rocky Mountains ja Coast Mountains, Whistler ja Squamish-kaupunkeineen ovat täydellisiä, luonnon omia ulkoilmatuotteiden testilaboratorioita. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla kiipeilytikkaita ja valtasi nopeasti markkinat omalla alallaan.

Lisää tuotteita merkiltä Arc'teryx

Näytä kaikki Juoksushortsit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Käyttävät hopeaioneja synteettisissä alusvaatteissa, koska ne on muuten vaikea saada hajuttomiksi. Jos tuotteita ei käsitellä, vaatteet täytyy pestä useammin, mikä myös rasittaa ympäristöä. Tietyissä treenivaatteissa on polygeenejä.  

  Kierrätys: Kankaita ei voi kierrättää. Pyrkivät valmistamaan erittäin kestäviä tuotteita, jotka eivät kulu loppuun kovinkaan helposti. Kulumisen minimoiminen on suuri ympäristönäkökulma.

  Eläimet: Käyttävät ainoastaan lihantuotannon sivutuotteena syntynyttä untuvaa (eli ei elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa). Merinovilla on mulesing-vapaata. Eivät käytä turkiksia.

  Etiikka: Ei lapsityövoimaa. Valmistus tapahtuu yhdeksässä eri maassa.  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!