Men's Beta Pant - ID: A135830

Arc'teryxMen's Beta Pant

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arc'teryx - Men's Beta Pant

Arc'teryx Men's Beta Pant ovat kuorihousut . Sopii miehille.
Materiaali
100% Polyamidi
Blank
Tuotteen Men's Beta Pant ominaisuuksia:
Säätö lahkeen alaosassa: Kyllä
Päämateriaali: Polyamidi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Ilmanvaihto: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vyölenkit: Ei
Paino: 330 g
Kalvotekniikka: 3-kerroksinen
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Vahvistettuja osia: Kyllä
Heijastin: Ei
Bib (rintalappu): Ei
Olkaimet: Ei
Teipatut saumat: Ei
Sepalus: Ei
Arc'teryx-tuotemerkin kotipaikka on Kanadan Vancouver BC, joka on yksi sateisimmista paikoista maailmassa. Rocky Mountains ja Coast Mountains, Whistler ja Squamish-kaupunkeineen ovat täydellisiä, luonnon omia ulkoilmatuotteiden testilaboratorioita. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla kiipeilytikkaita ja valtasi nopeasti markkinat omalla alallaan. Tuotemerkin vuonna 1995 lanseeraaman high end -repun sekä 1998 markkinoille tulleiden Gore-Tex- ja fleecemateriaalien myötä tuotemerkin tie huipulle oli auki. Tänä päivänä Arc'teryx nauttii itseoikeutetusti johtavan ja arvostetun tuotemerkin maineesta vedenpitävien ulkoiluvaatteiden kehityksen saralla. Arc'teryx on haastanut sekä materiaalivalinnat että -tekniikat ulkoiluvaatteiden tuotannossa. Heidän ansiostaan saamme nyt nauttia korkealaatuisista vaatteista.

Lisää tuotteita merkiltä Arc'teryx

Näytä kaikki Kuorihousut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Käyttävät hopeaioneja synteettisissä alusvaatteissa, koska ne on muuten vaikea saada hajuttomiksi. Jos tuotteita ei käsitellä, vaatteet täytyy pestä useammin, mikä myös rasittaa ympäristöä. Tietyissä treenivaatteissa on polygeenejä.  

  Kierrätys: Kankaita ei voi kierrättää. Pyrkivät valmistamaan erittäin kestäviä tuotteita, jotka eivät kulu loppuun kovinkaan helposti. Kulumisen minimoiminen on suuri ympäristönäkökulma.

  Eläimet: Käyttävät ainoastaan lihantuotannon sivutuotteena syntynyttä untuvaa (eli ei elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa). Merinovilla on mulesing-vapaata. Eivät käytä turkiksia.

  Etiikka: Ei lapsityövoimaa. Valmistus tapahtuu yhdeksässä eri maassa.  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!