Men's Beta Long Jacket - ID: A159810

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

Arc'teryxMen's Beta Long Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arc'teryx - Men's Beta Long Jacket

Miesten Arc'teryx Beta Long Jacket on vedenpitävä GORE-TEX-kuoritakki. Se on suunniteltu vaativiin aktiviteetteihin, kuten vaellukseen, kiipeilyyn ja muihin seikkailuihin. Vedenpitävän GORE-TEX-kalvon ja GORE C-KNIT™ -vahvikemateriaalin ansiosta takki on tuulenpitävä, hengittävä ja liikkeisiin mukautuva. Takki on malliltaan pitkä, mikä antaa lisää suojaa.
 • Miesten koot
 • Säädettävä StormHood™ -huppu
 • Suora ja pitkä malli
 • Fluorihiilitön kyllästys
 • Materiaali: 100% Polyamidi
Blank
Tuotteen Men's Beta Long Jacket ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Paino: 441 g
Päämateriaali: Synteettinen
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 3-kerroksinen
Taskujen määrä: 3
Säädettävä vyötärö: Ei
Kainalovetoketjut: Kyllä
Heijastin: Ei
Arc'teryx-tuotemerkin kotipaikka on Kanadan Vancouver BC, joka on yksi sateisimmista paikoista maailmassa. Rocky Mountains ja Coast Mountains, Whistler ja Squamish-kaupunkeineen ovat täydellisiä, luonnon omia ulkoilmatuotteiden testilaboratorioita. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla kiipeilytikkaita ja valtasi nopeasti markkinat omalla alallaan.

Lisää tuotteita merkiltä Arc'teryx

Näytä kaikki Kuoritakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Käyttävät hopeaioneja synteettisissä alusvaatteissa, koska ne on muuten vaikea saada hajuttomiksi. Jos tuotteita ei käsitellä, vaatteet täytyy pestä useammin, mikä myös rasittaa ympäristöä. Tietyissä treenivaatteissa on polygeenejä.  

  Kierrätys: Kankaita ei voi kierrättää. Pyrkivät valmistamaan erittäin kestäviä tuotteita, jotka eivät kulu loppuun kovinkaan helposti. Kulumisen minimoiminen on suuri ympäristönäkökulma.

  Eläimet: Käyttävät ainoastaan lihantuotannon sivutuotteena syntynyttä untuvaa (eli ei elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa). Merinovilla on mulesing-vapaata. Eivät käytä turkiksia.

  Etiikka: Ei lapsityövoimaa. Valmistus tapahtuu yhdeksässä eri maassa.  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!