Men's Beta Insulated Jacket - ID: A159902

Arc'teryxMen's Beta Insulated Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arc'teryx - Men's Beta Insulated Jacket

Arc'teryx Men's Beta Insulated Jacket on vuorillinen hiihtotakki lasketteluun. Sopii miehille.
Materiaali: 100% nylon
Vuori: 100% nylon
Eristys: 100% polyesteri
Tuotteen Men's Beta Insulated Jacket ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Kaksisuuntainen vetoketju: Kyllä
Istuvuus: Normaali
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Vettähylkivä: Kyllä
Paino: 680 g
Päämateriaali: Nylon
Toppaus: Lämmin toppaus
Huppu: Kiinteä
Tuulenpitävä: Kyllä
Kainalovetoketjut: Kyllä
Recco-heijastin: Kyllä
Arc'teryx-tuotemerkin kotipaikka on Kanadan Vancouver BC, joka on yksi sateisimmista paikoista maailmassa. Rocky Mountains ja Coast Mountains, Whistler ja Squamish-kaupunkeineen ovat täydellisiä, luonnon omia ulkoilmatuotteiden testilaboratorioita. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla kiipeilytikkaita ja valtasi nopeasti markkinat omalla alallaan. Tuotemerkin vuonna 1995 lanseeraaman high end -repun sekä 1998 markkinoille tulleiden Gore-Tex- ja fleecemateriaalien myötä tuotemerkin tie huipulle oli auki. Tänä päivänä Arc'teryx nauttii itseoikeutetusti johtavan ja arvostetun tuotemerkin maineesta vedenpitävien ulkoiluvaatteiden kehityksen saralla. Arc'teryx on haastanut sekä materiaalivalinnat että -tekniikat ulkoiluvaatteiden tuotannossa. Heidän ansiostaan saamme nyt nauttia korkealaatuisista vaatteista.

Lisää tuotteita merkiltä Arc'teryx

Näytä kaikki Laskettelu- ja hiihtotakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Käyttävät hopeaioneja synteettisissä alusvaatteissa, koska ne on muuten vaikea saada hajuttomiksi. Jos tuotteita ei käsitellä, vaatteet täytyy pestä useammin, mikä myös rasittaa ympäristöä. Tietyissä treenivaatteissa on polygeenejä.  

  Kierrätys: Kankaita ei voi kierrättää. Pyrkivät valmistamaan erittäin kestäviä tuotteita, jotka eivät kulu loppuun kovinkaan helposti. Kulumisen minimoiminen on suuri ympäristönäkökulma.

  Eläimet: Käyttävät ainoastaan lihantuotannon sivutuotteena syntynyttä untuvaa (eli ei elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa). Merinovilla on mulesing-vapaata. Eivät käytä turkiksia.

  Etiikka: Ei lapsityövoimaa. Valmistus tapahtuu yhdeksässä eri maassa.  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!