Men's Atom LT Hoody - ID: A074531

Arc'teryxMen's Atom LT Hoody

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arc'teryx - Men's Atom LT Hoody

Arc'teryxin Men's Atom LT Hoody on monikäyttöinen hupullinen takki miehille. Takki sopii erinomaisesti välikerrokseksi kuoritakin alle, kun lämpötila laskee ja sitä voi pitää myös sellaisenaan, kun ilma on miedompi. Coreloft ™ Compact-eristys pitää lämmön, vaikka tuote kastuisi eikä tuote menetä muotoaan oltuaan pakattuna. Men's Atom LT Hoody on hengittävä, vettähylkivä ja siinä on joustavat osiot sivuilla antamaan paremman liikkumavapauden. StormHood™-huppu antaa extra lämpöä ja suojaa.
Materiaali 1
100% Nylon

Materiaali 2
94% Polyesteri, 6% Elastaani
Tuotteen Men's Atom LT Hoody ominaisuuksia:
Materiaali: Nylon
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: SpinDye / Dope Dye / Solution Dye / e.dye
Vetoketju: Kokopitkä
Vedenpitävä: Ei
Vettähylkivä: Kyllä
Paino: 375 g
Päämateriaali: Nylon
Toppaus: Kevyt toppaus
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 3
Tuulenpitävä: Ei
Peukalonreiät hihansuissa: Ei
Täyte: Synteettinen
Arc'teryx-tuotemerkin kotipaikka on Kanadan Vancouver BC, joka on yksi sateisimmista paikoista maailmassa. Rocky Mountains ja Coast Mountains, Whistler ja Squamish-kaupunkeineen ovat täydellisiä, luonnon omia ulkoilmatuotteiden testilaboratorioita. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla kiipeilytikkaita ja valtasi nopeasti markkinat omalla alallaan.

Lisää tuotteita merkiltä Arc'teryx

Näytä kaikki Välitakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Käyttävät hopeaioneja synteettisissä alusvaatteissa, koska ne on muuten vaikea saada hajuttomiksi. Jos tuotteita ei käsitellä, vaatteet täytyy pestä useammin, mikä myös rasittaa ympäristöä. Tietyissä treenivaatteissa on polygeenejä.  

  Kierrätys: Kankaita ei voi kierrättää. Pyrkivät valmistamaan erittäin kestäviä tuotteita, jotka eivät kulu loppuun kovinkaan helposti. Kulumisen minimoiminen on suuri ympäristönäkökulma.

  Eläimet: Käyttävät ainoastaan lihantuotannon sivutuotteena syntynyttä untuvaa (eli ei elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa). Merinovilla on mulesing-vapaata. Eivät käytä turkiksia.

  Etiikka: Ei lapsityövoimaa. Valmistus tapahtuu yhdeksässä eri maassa.  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!