Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Men's Atom Hoody - ID: A398769

Arc'teryxMen's Atom Hoody

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Arc'teryx - Men's Atom Hoody

Arc'teryxin Men's Atom Hoody on monipuolinen miesten hupullinen takki. Takki sopii erinomaisesti keskikerrokseksi kuoritakin alle kylmissä lämpötiloissa, mutta myös sellaisenaan, kun ulkona on leudompaa. Vedenkestävä Tyono 20 -päämateriaali on pehmeää, hengittävää ja kestävää. Joustavat sivupaneelit parantavat ilmanvaihtoa ja liikkumisvapautta ja eristetty StormHood tarjoaa lämpöä. Coreloft Compact -eristys säilyttää lämmön, vaikka takki kastuisi.
 • Tuulenpitävä
 • DWR-viimeistely hylkii kosteutta
 • Säädettävä huppu kiristysnauhalla
 • Kaksi käsitaskua piilotetulla vetoketjulla
 • Sisäpuolella vetoketjullinen povitasku
 • Sisältää bluesign-kriteerit® täyttäviä materiaaleja
Materiaalit: 100 % Nylon
Vuori: 100 % Nylon
Eristys: 100 % Polyesteri

Tuotteen Men's Atom Hoody ominaisuuksia:
Säädettävä helma: Ei
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Kaksisuuntainen vetoketju: Ei
Istuvuus: Normaali
Vedenpitävä: Ei
Vettähylkivä: Kyllä
Paino: 310 g
Päämateriaali: Nylon
Toppaus: Lämmin toppaus
Huppu: Kiinteä
Peukalonreiät hihansuissa: Ei
Täyte: Synteettinen
Arc'teryx-tuotemerkin kotipaikka on Kanadan Vancouver BC, joka on yksi sateisimmista paikoista maailmassa. Rocky Mountains ja Coast Mountains, Whistler ja Squamish-kaupunkeineen ovat täydellisiä, luonnon omia ulkoilmatuotteiden testilaboratorioita. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla kiipeilytikkaita ja valtasi nopeasti markkinat omalla alallaan.

Lisää tuotteita merkiltä Arc'teryx

Näytä kaikki Välitakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Käyttävät hopeaioneja synteettisissä alusvaatteissa, koska ne on muuten vaikea saada hajuttomiksi. Jos tuotteita ei käsitellä, vaatteet täytyy pestä useammin, mikä myös rasittaa ympäristöä. Tietyissä treenivaatteissa on polygeenejä.  

  Kierrätys: Kankaita ei voi kierrättää. Pyrkivät valmistamaan erittäin kestäviä tuotteita, jotka eivät kulu loppuun kovinkaan helposti. Kulumisen minimoiminen on suuri ympäristönäkökulma.

  Eläimet: Käyttävät ainoastaan lihantuotannon sivutuotteena syntynyttä untuvaa (eli ei elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa). Merinovilla on mulesing-vapaata. Eivät käytä turkiksia.

  Etiikka: Ei lapsityövoimaa. Valmistus tapahtuu yhdeksässä eri maassa.  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!