Women's Munro Perform Gore-Tex - ID: A044603

OUTLET
Lisäale 20% - KOODI

AlfaWomen's Munro Perform Gore-Tex

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Alfa - Women's Munro Perform Gore-Tex

Monipuolinen, korkealaatuinen, nahkainen kävelykenkä Munro Perform GTX. GORE-TEX-kalvo tekee kengästä vedenpitävän ja hengittävän. Kenkä on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin, kaikkina vuodenaikoina. Vibram®-pohja tarjoaa hyvän pidon erilaisilla pinnoilla, kuten lattioilla, asfaltilla, soralla, kivillä ja ruoholla.
  • Naisten koot
Blank
Tuotteen Women's Munro Perform Gore-Tex ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Kevyt malli: Ei
Varren korkeus: Matala
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Nahka
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Paino per kenkä: 400
Alfa on tunnettu norjalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1931. Yli 90 vuoden ajan he ovat valmistaneet ylpeydellä monoja ja vaelluskenkiä laatutietoisille ulkoilun ystäville. Lisäksi he ovat valmistaneet kenkiä ammattikäyttöön, kuten Norjan poliisille, Norjan asevoimille ja muille ammattiryhmille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista toiminnallisuutta, käyttömukavuutta ja laatua. Yhteistyössä maailman johtavien materiaali- ja teknologiatoimittajien kanssa Alfa pyrkii tarjoamaan paremman ulkoilukokemuksen.

Lisää tuotteita merkiltä Alfa

Näytä kaikki Korkeavartiset kengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!