Women's Drift Advance Gore-tex-2022 - ID: A065216-C01

Outlet

AlfaWomen's Drift Advance Gore-tex-2022

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Alfa - Women's Drift Advance Gore-tex-2022

Drift Advance Gore-Tex -kengät ovat vakaat ja kevyet kävelykengät Alfalta. Näissä mukavantuntuisissa kengissä on pikanauhoitus, ja ne soveltuvat moniin erilaisiin ulkoiluharrastuksiin. Bluesign®-hyväksytty materiaali soveltuu erityisesti metsässä liikkumiseen. Välipohja tarjoaa vakautta, vaimennusta ja tukea. Vibram® Grip Trail -pohja antaa hyvän pidon niin märällä kuin kuivalla alustalla. Nämä kengät soveltuvat hyvin jokapäiviseen käyttöön, päiväretkille metsään tai helpohkoon vaellusmaastoon.
  • Naisten koot
  • Yhden kengän paino koossa EU 38: 300 g
  • Varren korkeus koossa EU 38: 7,5 cm
Tässä kenkä on malliltaan tyköistuva. Jos sinulla on leveä jalka tai olet kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.
Blank
Tuotteen Women's Drift Advance Gore-tex-2022 ominaisuuksia:
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Lesti: Normaali
Varren korkeus: Matala
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Koko: Tavallista pienempi koko
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 300
Alfa on tunnettu norjalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1931. Yli 90 vuoden ajan he ovat valmistaneet ylpeydellä monoja ja vaelluskenkiä laatutietoisille ulkoilun ystäville. Lisäksi he ovat valmistaneet kenkiä ammattikäyttöön, kuten Norjan poliisille, Norjan asevoimille ja muille ammattiryhmille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista toiminnallisuutta, käyttömukavuutta ja laatua. Yhteistyössä maailman johtavien materiaali- ja teknologiatoimittajien kanssa Alfa pyrkii tarjoamaan paremman ulkoilukokemuksen.

Lisää tuotteita merkiltä Alfa

Näytä kaikki Korkeavartiset kengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!