Women's Bregne A/P/S Gore-Tex - ID: A137807

AlfaWomen's Bregne A/P/S Gore-Tex

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Alfa - Women's Bregne A/P/S Gore-Tex

Bregne A/P/S Gore-Tex on erittäin kevyt ja kestävä korkeanilkkainen vaelluskenkä lyhyille vaellusretkille. Kevyt ja ilmava AlfaAir™-materiaalista valmistettu päällinen antaa jalan hengittää retken aikana, kun taas GORE-TEX-kalvo pitää jalan kuivana. Kevyt EVA-välipohja tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen, kun taas Vibram® Grip Trail -pohja tarjoaa hyvän pidon ja vakauden jopa märillä pinnoilla. Nämä kengät soveltuvat hyvin helpohkoon vaellusmaastoon ja päivävaelluksille.
  • Naisten koot
  • Paino per kenkä koossa EU 38: 330 g
  • Varren korkeus koossa EU 38: 11 cm
Blank
Tuotteen Women's Bregne A/P/S Gore-Tex ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Pintamateriaali: Synteettinen
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Varren korkeus: Keskikokoinen
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Varren korkeus: 11 cm
Lämmin vuori: Ei
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettä hylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 330 g
Alfa on tunnettu norjalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1931. Yli 80 vuoden ajan he ovat valmistaneet ylpeydellä monoja ja vaelluskenkiä laatutietoisille ulkoilun ystäville. Lisäksi he ovat valmistaneet kenkiä ammattikäyttöön, kuten Norjan poliisille, Norjan asevoimille ja muille ammattiryhmille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista toiminnallisuutta, käyttömukavuutta ja laatua. Yhteistyössä maailman johtavien materiaali- ja teknologiatoimittajien kanssa Alfa pyrkii tarjoamaan paremman ulkoilukokemuksen.

Lisää tuotteita merkiltä Alfa

Näytä kaikki Vaelluskengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!