Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Unisex Rype A/P/S Gore-Tex - ID: A073198

Pikkujoulut
25% - KOODI

AlfaUnisex Rype A/P/S Gore-Tex

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Alfa - Unisex Rype A/P/S Gore-Tex

ALFAn Rype A/P/S Gore-Tex ovat kevyet ja huoltovapaat metsästyssaappaat. Korkea varsi tekee kengistä vakaat. GORE-TEX-kalvon ansiosta kengät ovat vedenpitävät ja myös hyvin tuulettuvat, mikä takaa mukavuutta koko päiväksi. Nilkan ympärilllä on Memory foam -vaahtomuovia, minkä ansiosta kenkä istuu hyvin ja tuntuu mukavalta. Double Lock System -nauhoituksen avulla yksilöllinen säätäminen onnistuu. AlfaAir™ -materiaalia, joka kevyt ja helppo huoltaa. Täydellinen kumisuojaus kengän ympärillä lisää kestävyyttä. Combo-välipohja tarjoaa vakautta ja iskunvaimennusta, kun taas Vibram® Grip AMG -ulkopohja tarjoaa hyvän pidon vaihtelevassa maastossa. Nämä kengät soveltuvat hyvin metsästykseen sekä päiväretkille ja -vaelluksille.
  • Unisex-koot
  • Yhden kengän paino koossa EU 42: 770 g
  • Varren korkeus koossa EU 42: 23,5 cm
Blank
Tuotteen Unisex Rype A/P/S Gore-Tex ominaisuuksia:
Varren korkeus: Korkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Varren korkeus: 27 cm
Pintamateriaali: Nahka/Kumi
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Paino per kenkä: 990 g
Alfa on tunnettu norjalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1931. Yli 90 vuoden ajan he ovat valmistaneet ylpeydellä monoja ja vaelluskenkiä laatutietoisille ulkoilun ystäville. Lisäksi he ovat valmistaneet kenkiä ammattikäyttöön, kuten Norjan poliisille, Norjan asevoimille ja muille ammattiryhmille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista toiminnallisuutta, käyttömukavuutta ja laatua. Yhteistyössä maailman johtavien materiaali- ja teknologiatoimittajien kanssa Alfa pyrkii tarjoamaan paremman ulkoilukokemuksen.

Lisää tuotteita merkiltä Alfa

Näytä kaikki Metsästyskengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!