Men's Skaget Perform - ID: A101842

AlfaMen's Skaget Perform

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Alfa - Men's Skaget Perform

Skaget Perform on Alfan erähiihtomono, joka soveltuu oivasti tunturihiihtoon, niin lyhyemmille kuin pidemmillekin hiihtovaellusretkille. Monossa on Rottefellan Xplore™-pohja, korkea eristävä varsi, sekä lämpöä eristävä välipohja. Xplore™-sidejärjestelmä tarjoaa erinomaista vakautta alamäissä ja tekee hiihtoliikkeestä luonnollisemman monon pohjan joustavuuden ansiosta. Skaget Perform sopii myös erinomaisesti retkiluisteluun.
  • Miesten koot
  • Anatomisesti muotoiltu pohjallinen
  • Leveä lesti
  • Varren korkeus koossa 43: 18 cm
Tuotteen Men's Skaget Perform ominaisuuksia:
Vuori: Synteettinen
Yhden monon paino: 865 g
Pintamateriaali: Nahka
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Alfa on tunnettu norjalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1931. Yli 90 vuoden ajan he ovat valmistaneet ylpeydellä monoja ja vaelluskenkiä laatutietoisille ulkoilun ystäville. Lisäksi he ovat valmistaneet kenkiä ammattikäyttöön, kuten Norjan poliisille, Norjan asevoimille ja muille ammattiryhmille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista toiminnallisuutta, käyttömukavuutta ja laatua. Yhteistyössä maailman johtavien materiaali- ja teknologiatoimittajien kanssa Alfa pyrkii tarjoamaan paremman ulkoilukokemuksen.

Lisää tuotteita merkiltä Alfa

Näytä kaikki Erähiihtomonot

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!