Men's Balder Perform Gore-Tex - ID: A101848

AlfaMen's Balder Perform Gore-Tex

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Alfa - Men's Balder Perform Gore-Tex

Men’s Balder Perform Gore-Tex ovat miesten kestävät ja nupukkinahkaiset retkeilykengät Alfalta. Kengissä on vedenpitävä ja hengittävä GORE-TEX-kalvo. Kantapäässä lenkki, joka helpotti kenkien jalkaan laittamista. Kengännauhojen solmimista helpottavat lukkohakaset, joiden avulla nauhat on helppo kiristää käyttäjän jalalle sopiviksi. Balder Perform Gore-Tex -kengissä on myös voimakkaasti kuvioitu pohja, joka yhdessä vakaan keskipohjan kanssa antaa hyvän pidon ja kontrollin kaikilla alustoilla. Kengät sopivat hyvin arkeen, päiväretkille metsään tai helpohkoon vaellusmaastoon.
  • Miesten koot
  • Paino per kenkä koossa EU 42: 500 g
  • Varren korkeus koossa EU 42: 11,5 cm
Blank
Tuotteen Men's Balder Perform Gore-Tex ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Kevyt malli: Ei
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Varren korkeus: Keskikorkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Varren korkeus: 11.5 cm
Pintamateriaali: Nahka/Kumi
Lämmin vuori: Ei
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 500 g
Paino per kenkä: 500
Alfa on tunnettu norjalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1931. Yli 90 vuoden ajan he ovat valmistaneet ylpeydellä monoja ja vaelluskenkiä laatutietoisille ulkoilun ystäville. Lisäksi he ovat valmistaneet kenkiä ammattikäyttöön, kuten Norjan poliisille, Norjan asevoimille ja muille ammattiryhmille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista toiminnallisuutta, käyttömukavuutta ja laatua. Yhteistyössä maailman johtavien materiaali- ja teknologiatoimittajien kanssa Alfa pyrkii tarjoamaan paremman ulkoilukokemuksen.

Lisää tuotteita merkiltä Alfa

Näytä kaikki Vaelluskengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!