Kvist Advance 2.0 Gore-tex Women's - ID: A076801

AlfaKvist Advance 2.0 Gore-tex Women's

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Alfa - Kvist Advance 2.0 Gore-tex Women's

Alfan kevyt ja vahvistettu vaelluskenkä Kvist Advance 2.0 Gore-tex, jossa on hyvä pito ja tuettu nilkkaosa. Miellyttävän tuntuinen tekstiilikenkä, joka GORE-TEXin ja hengittävän materiaalinsa ansiosta pitää jalkasi kuivina ja mukavina. Vibram® Grip ARG -pohja antaa erinomaisen pidon jopa märissä olosuhteissa ja kaikilla pinnoilla. Koko kengän alaosan ympärillä on suojaava vahvike, joka lisää kengän kestävyyttä rajussakin maastossa. Kevyt EVA-keskipohja tarjoaa vaimennusta ja vakautta. Näissä kengissä voit nauttia monista seikkailuista. Nämä kengät sopivat hyvin päiväretkille metsään tai helpohkoon vaellusmaastoon.
  • Naisten koot
  • Yhden kengän paino koossa EU 42: 420 g
  • Varren korkeus koossa EU 42: 10,5 cm
Tämä kenkä on malliltaan tilava, ja se saattaa siksi tuntua isolta jalassa. Jos sinulla on kapea jalka tai olet kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon.
Blank
Tuotteen Kvist Advance 2.0 Gore-tex Women's ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Varren korkeus: Keskikokoinen
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Lämmin vuori: Ei
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettä hylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 425 g
Alfa on tunnettu norjalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1931. Yli 80 vuoden ajan he ovat valmistaneet ylpeydellä monoja ja vaelluskenkiä laatutietoisille ulkoilun ystäville. Lisäksi he ovat valmistaneet kenkiä ammattikäyttöön, kuten Norjan poliisille, Norjan asevoimille ja muille ammattiryhmille, jotka tarvitsevat parasta mahdollista toiminnallisuutta, käyttömukavuutta ja laatua. Yhteistyössä maailman johtavien materiaali- ja teknologiatoimittajien kanssa Alfa pyrkii tarjoamaan paremman ulkoilukokemuksen.

Lisää tuotteita merkiltä Alfa

Näytä kaikki Vaelluskengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!