Adidas

-
Nyt on kulunut yli 60 vuotta siitä, kun Adi Dassler rekisteröi yrityksensä Adi Dassler adidas Schuhfabrikin Saksassa vuonna 1949. Sittemmin adidas on auttanut kaikentasoisia urheilijoita saavuttamaan parempia tuloksia. adidas on saavuttanut suuren menestyksen Adi Dasslerin visioon perustuen kehittäen tuotteita, jotka on räätälöity kunkin urheilijan yksilöllisiin tarpeisiin.

Adidas

(290 tuotetta)

Kengät ja vaatteet joka tilanteeseen 

adidas vaatteita ja asusteita ei nähdä enää vain huippu-urheilijoiden päällä, vaan ne ovat yhtä vahvasti osana musiikkia, muotia ja jopa arkea. adidas monipuolisesta valikoimasta löytyy esimerkiksi maailmanluokan artistin Pharrellin suunnittelema kokoelma.

Parhaat mahdolliset edellytykset urheilijoille ja kuntoilijoille

adidas perusti jo vuonna 1949 Adi Dassler. Adi Dasslerin visio oli alusta alkaen tarjota parhaat mahdolliset kengät kaikille urheilijoille, jokaiseen lajiin ja tarpeeseen sopivaksi. Siitä lähtien on adidas ollut mukana auttamassa ja kannustamassa niin maailmanluokan huippuja kuin arjen kuntoilijoita saavuttamaan parempia tuloksia. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö adidas olisi saavuttanut asemaansa maailman tunnetuimpana urheiluvaatteiden ja -varusteiden valmistajana.

adidas tunnetuimpia kenkämalleja on klassinen arkikenkä adidas Superstar. Outnorthilla löydät tuotteita adidas urheiluvalikoimasta, kuten heidän upeita juoksukenkiään.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!