WoolNet Longs Woman - ID: U412WN1W

Kampanja

AclimaWoolNet Longs Woman

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta WoolNet Longs Woman Aclima

WoolNet Longs naisten lämpimät ja hengittävät alushousut. Naisten koot. WoolNet Longs on valmistettu pehmeästä merinovillasta. Verkkorakenne poistaa hyvin kosteutta ja sopii muuttuviin aktiviteetteihin. Aikaisemmin naiset joutuivat käyttämään miesten mallia, mutta Aclima on nyt korjannut asian. Hienhaju ei tartu villaan. WoolNet on selkeä ykkösvaihtoehto maastopyöräilyyn, metsästykseen ja vaellukseen. Vaate on erittäin helppo ja mukava käyttää. Uutuuksia ovat olkapään, kyynärpään ja polvien resorit, jotka lisäävät mukavuutta. Vaate on Total Easy Care käsitelty, jotta se ei kutita ja vähentää ongelmia kutistumisen kanssa.

Materiaali: 91% merinovillaa, 7% polyamidi, 2% elastaania.
Ominaisuudet WoolNet Longs Woman:
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Pestään lämpötilassa: 40 °C
Materiaalin paino: 120 g/m2
Vetoketju: Ei
Paino: 166 g
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Aclima valmistaa villavaatteita, pääasiassa villa-alusvaatteita, ja on valmistanut niitä vuodesta 1939. Aclima on norjalainen yritys, joka toimittaa vaatteita vaativille asiakkaille, kuten Norjan ja Ruotsin asevoimille. Aclimalla on useita eri alusvaatesarjoja; Lightwool on niistä ohuin ja 100 % merinovillaa. Seuraavaksi ohuin ja suosituin heidän sarjoistaan on Warmwool. Hotwool on sarjoista paksuin. Aclimalla on myös ilmavien alusvaatteiden Woolnet-sarja, joka on erittäin mukava. Acliman tuotteita käyttävät myös monet maanpuolustusjärjestöt, mikä osoittaa niiden toiminnallisuuden ja kestävyyden. Aclima on erikoistunut villa-alusvaatteisiin. Merinovilla tarjoaa parhaan mukavuuden useimmissa sää- ja lämpöolosuhteissa sekä useimpien aktiviteettien aikana. Kuten jo tiedät, villalla on ainutlaatuinen kyky pitää sinut lämpimänä, vaikka kastuisitkin. Acliman tuotevalikoiman avulla he ovat luoneet mukavia ja kestäviä tuotteita, jotka tarjoavat parhaan hengittävyyden. Toimivuus on aina ollut Acliman ensisijainen tavoite, mutta he ovat myös kiinnostuneita käyttökokemuksesta. Aclima sijaitsee Krøderenissä, Buskerudissa, aivan Norefjellin lähellä. Tämä on upea alue tuotekehitykseen ja heidän tuotteidensa testaamiseen kesällä ja talvella. Acliman valikoima on laaja ja kattaa kaiken alle kouluikäisistä lapsista puolustusvoimien palonkestäviin ja eristäviin tuotteisiin saakka. Aclima-mallisto kattaa koko vuoden varusteet ulkokäyttöön, kuten alusvaatteet, kerrastot, sukat ja hatut, jotta sinä ja perheesi tuntisitte olonne hyväksi ulkoillessanne.

Lisää tuotteita Aclima

Näytä kaikki Aluskerroshousut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Villassa ei ole yhtään kemikaaleja. Kemikaaleja käytetään kuitenkin, kun kankaita valkaistaan ja värjätään. Valkaisussa on huono valvonta. Lastenvaatteet valmistetaan sataprosenttisesta mulesing-vapaasta merinovillasta, ja ovat Öko-Texin 1-luokkaa, mikä tarkoittaa, että ne ovat täysin myrkyttömiä ja niitä voi käyttää vauvoilla. Tietyt aikuistenvaatteet, jotka sisältävät polyamideja/polyestereitä ovat Öko-Texin 2-luokkaa, ja täten myös hyväksyttyjä lastenvaatteina. Öko-Tex on merkki, joka takaa, että kangas ei sisällä ympäristölle vaarallisia aineita.

  Kierrätys: Kaikki pakkaukset ovat Grön Punkt -sertifioituja ja sekä myrkyttömiä että kierrätettäviä.

  Eläimet: Kaikki merinovilla on takuuvarmasti mulesing-vapaata, riippumatta siitä, mistä maasta se on peräisin.

  Etiikka: Viron tehtaassa työskentelevät aikuiset tekstiilialan koulutuksen hankkineet naiset ja miehet, eli ei lapsityövoimaa. Kangas kudotaan Herningissä Tanskassa ja on Öko-Tex ympäristöluokiteltu.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!