Women's WoolNet Longs - ID: U412WN1W

AclimaWomen's WoolNet Longs

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Aclima - Women's WoolNet Longs

Women's WoolNet Longs naisten lämpimät ja hengittävät alushousut. Naisten koot.
WoolNet Longs on valmistettu pehmeästä merinovillasta. Verkkorakenne poistaa hyvin kosteutta ja sopii muuttuviin aktiviteetteihin. Aikaisemmin naiset joutuivat käyttämään miesten mallia, mutta Aclima on nyt korjannut asian. Hienhaju ei tartu villaan. WoolNet on selkeä ykkösvaihtoehto maastopyöräilyyn, metsästykseen ja vaellukseen. Vaate on erittäin helppo ja mukava käyttää. Uutuuksia ovat olkapään, kyynärpään ja polvien resorit, jotka lisäävät mukavuutta. Vaate on Total Easy Care käsitelty, jotta se ei kutita ja vähentää ongelmia kutistumisen kanssa.

Materiaali: 91 % villa, 7 % polyamidi, 2 % elastaani
Tuotteen Women's WoolNet Longs ominaisuuksia:
Materiaalin paino: 120 g/m2
Lahkeen pituus: Täyspitkät
Valmistusmaa: Viro
Pesulämpötila: 40 °C
Materiaali: Merinovilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: OEKO-TEX
Kuidut: 19.5 mikron
Paino: 166 g
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Aclima valmistaa villavaatteita, pääasiassa villa-alusvaatteita, ja on valmistanut niitä vuodesta 1939. Aclima on norjalainen yritys, joka toimittaa vaatteita vaativille asiakkaille, kuten Norjan ja Ruotsin asevoimille. Aclimalla on useita eri alusvaatesarjoja; LightWool on niistä ohuin ja 100 % merinovillaa. Seuraavaksi ohuin ja suosituin heidän sarjoistaan on WarmWool. HotWool on sarjoista paksuin. Aclimalla on myös ilmavien alusvaatteiden WoolNet-sarja, joka on erittäin mukava. Acliman tuotteita käyttävät myös monet maanpuolustusjärjestöt, mikä osoittaa niiden toiminnallisuuden ja kestävyyden.

Lisää tuotteita merkiltä Aclima

Näytä kaikki Kerrastohousut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Villassa ei ole yhtään kemikaaleja. Kemikaaleja käytetään kuitenkin, kun kankaita valkaistaan ja värjätään. Valkaisussa on huono valvonta. Lastenvaatteet valmistetaan sataprosenttisesta mulesing-vapaasta merinovillasta, ja ovat Öko-Texin 1-luokkaa, mikä tarkoittaa, että ne ovat täysin myrkyttömiä ja niitä voi käyttää vauvoilla. Tietyt aikuistenvaatteet, jotka sisältävät polyamideja/polyestereitä ovat Öko-Texin 2-luokkaa, ja täten myös hyväksyttyjä lastenvaatteina. Öko-Tex on merkki, joka takaa, että kangas ei sisällä ympäristölle vaarallisia aineita.

  Kierrätys: Kaikki pakkaukset ovat Grön Punkt -sertifioituja ja sekä myrkyttömiä että kierrätettäviä.

  Eläimet: Kaikki merinovilla on takuuvarmasti mulesing-vapaata, riippumatta siitä, mistä maasta se on peräisin.

  Etiikka: Viron tehtaassa työskentelevät aikuiset tekstiilialan koulutuksen hankkineet naiset ja miehet, eli ei lapsityövoimaa. Kangas kudotaan Herningissä Tanskassa ja on Öko-Tex ympäristöluokiteltu.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!