Women's WoolNet Crew Neck - ID: U112WN1W

AclimaWomen's WoolNet Crew Neck

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Aclima - Women's WoolNet Crew Neck

Women's WoolNet Crew Neck on pohjakerros, joka on tehty nimenomaan naisille.
Crew Neck on Acliman villaverkkopaita valmistettuna pehmeästä merinovillasta. Verkkorakenne poistaa tehokkaasti kosteutta ja sopii monenlaisiin aktiviteetteihin. Aikaisemmin naiset joutuivat käyttämään miesten mallia, mutta nyt Aclima on korjannut asian. Hienhaju ei tartu villaan. WoolNet on ykkösvaihtoehto maastopyöräilyyn, metsästykseen ja vaellukseen. Vaate on erittäin helppo ja mukava käyttää. Uutta on myös olkapään, kyynärpään ja polvien resorit jotka lisäävät mukavuutta. Vaate on Total Easy Care käsitelty, jotta se ei kutita ja vähentää ongelmia kutistumisen kanssa.

Materiaali: 91 % villa, 7 % polyamidi, 2 % elastaani
Tuotteen Women's WoolNet Crew Neck ominaisuuksia:
Materiaalin paino: 120 g/m2
Valmistusmaa: Viro
Pesulämpötila: 40 °C
Materiaali: Merinovilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: OEKO-TEX
Kuidut: 19.5 mikron
Vetoketju: Ei
Paino: 175 g
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Aclima valmistaa villavaatteita, pääasiassa villa-alusvaatteita, ja on valmistanut niitä vuodesta 1939. Aclima on norjalainen yritys, joka toimittaa vaatteita vaativille asiakkaille, kuten Norjan ja Ruotsin asevoimille. Aclimalla on useita eri alusvaatesarjoja; LightWool on niistä ohuin ja 100 % merinovillaa. Seuraavaksi ohuin ja suosituin heidän sarjoistaan on WarmWool. HotWool on sarjoista paksuin. Aclimalla on myös ilmavien alusvaatteiden WoolNet-sarja, joka on erittäin mukava. Acliman tuotteita käyttävät myös monet maanpuolustusjärjestöt, mikä osoittaa niiden toiminnallisuuden ja kestävyyden.

Lisää tuotteita merkiltä Aclima

Näytä kaikki Kerrastopaidat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Villassa ei ole yhtään kemikaaleja. Kemikaaleja käytetään kuitenkin, kun kankaita valkaistaan ja värjätään. Valkaisussa on huono valvonta. Lastenvaatteet valmistetaan sataprosenttisesta mulesing-vapaasta merinovillasta, ja ovat Öko-Texin 1-luokkaa, mikä tarkoittaa, että ne ovat täysin myrkyttömiä ja niitä voi käyttää vauvoilla. Tietyt aikuistenvaatteet, jotka sisältävät polyamideja/polyestereitä ovat Öko-Texin 2-luokkaa, ja täten myös hyväksyttyjä lastenvaatteina. Öko-Tex on merkki, joka takaa, että kangas ei sisällä ympäristölle vaarallisia aineita.

  Kierrätys: Kaikki pakkaukset ovat Grön Punkt -sertifioituja ja sekä myrkyttömiä että kierrätettäviä.

  Eläimet: Kaikki merinovilla on takuuvarmasti mulesing-vapaata, riippumatta siitä, mistä maasta se on peräisin.

  Etiikka: Viron tehtaassa työskentelevät aikuiset tekstiilialan koulutuksen hankkineet naiset ja miehet, eli ei lapsityövoimaa. Kangas kudotaan Herningissä Tanskassa ja on Öko-Tex ympäristöluokiteltu.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!