Warmwool Long Shorts Man - ID: U232WRLM

Kampanja

AclimaWarmwool Long Shorts Man

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Warmwool Long Shorts Man Aclima

Aclima Warmwool Pitkät miesten shortsit ovat toimivat, pitkät alusvaate shortsit. Aclima Warmwool Long Shorts Man ovat pari miesten alusvaate shortseja Warmwool sarjasta, joka on Acliman suosituin sarja. Warmwool on valmistettu Total Easy Care:sta (TEC), joka on käsiteltyä merinovillaa ja, joka tekee materiaalista erittäin pehmeää. TEC omaa hyvän eristyskyvyn, joka poistaa kosteuden ja suojaa kun lämpötila laskee alle nollan. Lisäksi se estää hajujen tarttumista vaatteeseen. Aclima Warmwool Long Shorts Man sopii ulkoiluun kuten lasketteluun, vaellukseen, melontaan ja kiipeilyyn kun on kylmempää. Villa on lähimpänä vartaloa ja saat hyvän lämmön tasapainon.

Materiaali: 100% Merinovillaa
Ominaisuudet Warmwool Long Shorts Man:
Materiaalin paino: 200 g/m2
Materiaali: Merinovilla
Vetoketju: Ei
Paino: 145 g
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Aclima valmistaa villavaatteita, pääasiassa villa-alusvaatteita, ja on valmistanut niitä vuodesta 1939. Aclima on norjalainen yritys, joka toimittaa vaatteita vaativille asiakkaille, kuten Norjan ja Ruotsin asevoimille. Aclimalla on useita eri alusvaatesarjoja; Lightwool on niistä ohuin ja 100 % merinovillaa. Seuraavaksi ohuin ja suosituin heidän sarjoistaan on Warmwool. Hotwool on sarjoista paksuin. Aclimalla on myös ilmavien alusvaatteiden Woolnet-sarja, joka on erittäin mukava. Acliman tuotteita käyttävät myös monet maanpuolustusjärjestöt, mikä osoittaa niiden toiminnallisuuden ja kestävyyden. Aclima on erikoistunut villa-alusvaatteisiin. Merinovilla tarjoaa parhaan mukavuuden useimmissa sää- ja lämpöolosuhteissa sekä useimpien aktiviteettien aikana. Kuten jo tiedät, villalla on ainutlaatuinen kyky pitää sinut lämpimänä, vaikka kastuisitkin. Acliman tuotevalikoiman avulla he ovat luoneet mukavia ja kestäviä tuotteita, jotka tarjoavat parhaan hengittävyyden. Toimivuus on aina ollut Acliman ensisijainen tavoite, mutta he ovat myös kiinnostuneita käyttökokemuksesta. Aclima sijaitsee Krøderenissä, Buskerudissa, aivan Norefjellin lähellä. Tämä on upea alue tuotekehitykseen ja heidän tuotteidensa testaamiseen kesällä ja talvella. Acliman valikoima on laaja ja kattaa kaiken alle kouluikäisistä lapsista puolustusvoimien palonkestäviin ja eristäviin tuotteisiin saakka. Aclima-mallisto kattaa koko vuoden varusteet ulkokäyttöön, kuten alusvaatteet, kerrastot, sukat ja hatut, jotta sinä ja perheesi tuntisitte olonne hyväksi ulkoillessanne.

Lisää tuotteita Aclima

Näytä kaikki Alusvaatteet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Villassa ei ole yhtään kemikaaleja. Kemikaaleja käytetään kuitenkin, kun kankaita valkaistaan ja värjätään. Valkaisussa on huono valvonta. Lastenvaatteet valmistetaan sataprosenttisesta mulesing-vapaasta merinovillasta, ja ovat Öko-Texin 1-luokkaa, mikä tarkoittaa, että ne ovat täysin myrkyttömiä ja niitä voi käyttää vauvoilla. Tietyt aikuistenvaatteet, jotka sisältävät polyamideja/polyestereitä ovat Öko-Texin 2-luokkaa, ja täten myös hyväksyttyjä lastenvaatteina. Öko-Tex on merkki, joka takaa, että kangas ei sisällä ympäristölle vaarallisia aineita.

  Kierrätys: Kaikki pakkaukset ovat Grön Punkt -sertifioituja ja sekä myrkyttömiä että kierrätettäviä.

  Eläimet: Kaikki merinovilla on takuuvarmasti mulesing-vapaata, riippumatta siitä, mistä maasta se on peräisin.

  Etiikka: Viron tehtaassa työskentelevät aikuiset tekstiilialan koulutuksen hankkineet naiset ja miehet, eli ei lapsityövoimaa. Kangas kudotaan Herningissä Tanskassa ja on Öko-Tex ympäristöluokiteltu.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!