WarmWool Hood Sweater Man - ID: U590WI2M

Kampanja

AclimaWarmWool Hood Sweater Man

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta WarmWool Hood Sweater Man Aclima

Warmwool Hood Sweater on koostumukseltaan paljon pehmeämpi kuin aiemmat villakuidut. Villa alusvaate lämmittää myös märkänä. Voit käyttää Aclima 100% merinovillaa suoraan vartaloa vasten ilman kutinaa ja se tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Tämä erittäin hieno villa on koostumukseltaan paljon pehmeämpi kuin aiemmat villakuidut. Villakuidut on myös "super-pesu" käsitelty, joka pehmentää kuituja entisestään. Huppari on tehty kylmiin päiviin ja on uudenlaista alusvaate designia. Voit valita haluatko peukalotuen ranteeseen vai et, ja jos palelet, voit laittaa kätesi vatsan lämpimään taskuun, oman maun ja sään mukaan. Lämmittää päätä ja kaulaa kylmässä, voit valita pyöreän kaula-aukon, poolon tai peittää koko pään hupulla (kommandopipo).

Warmwool on Acliman suosituin sarja ja siinä on eniten vaihtoehtoja. Tämä on perinteinen alusvaate, joka on valmistettu Total Easy Care (TEC) käsitellystä merinovillasta, joka tekee materiaalista erittäin pehmeän. Hienhaju ei tartu vaatteeseen, joka sisältää myös erittäin hyvät eristysominaisuudet, myös märkänä. Aclima Warmwool on valinta niille, jotka haluavat olla ulkona kun lämpötila laskee alas alle nollan. Suunniteltu varmistamaan hyvän lämmön tasapainon.

Käyttöalue:
Tuote pitää lämpimänä aktiviteeteissa kuten, laskettelu, vaellus, melonta, kiipeily, jne.

Fabric: 100% Merino Wool.
Ominaisuudet WarmWool Hood Sweater Man:
Materiaali: Merinovilla
Vetoketju: Ei
Taskujen määrä: 0 kpl
Tuulenpitävä: Ei
Aclima manufactures primarily sportswear with function as the first priority. The Aclima underwear range includes several series: Lightwool is the thinnest and is made of 100% merino wool. The most popular series is Warmwool, whereas Hotwool offers the thickest and warmest material. Moreover Aclima produces one serie of underwear in mesh fabric - Woolnet. Aclima products are characterized by functionality and durability, which is why they are used by the Norwegian and Swedish armed forces.

Lisää tuotteita Aclima

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  Miljö: Det finns inga kemikalier i ullen. Det används dock kemikalier när tygerna bleks och färgas. På blekningen är det dålig kontroll. Barnplaggen är tillverkade i 100% mulesing-fri merinoull med Öko-Tex class 1, som innebär att dom är helt giftfria och kan användas av bebisar. Vissa av vuxenplaggen som innehåller polyamid/polyester har Öko-Tex class 2, och är därmed godkända som barnplagg. Öko Tex är en märkning som garanterar att tyget inte innehåller miljöfarliga ämnen.

  Återvinning: Alla förpackningar är Grön Punkt-certificierade och både giftfria och återvinningsbara.

  Djur: Alla merinoull är garanterat mulesing-fri, oavsett vilket land den kommer från.

  Etik: I fabriken i Estland arbetar vuxna kvinnor och män med textil utbildning, alltså inga barnarbetare. Tyget stickas i Herning i Danmark och är Öko-Tex miljöklassat.

85.90
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!