WarmWool Hood Sweater Man - ID: U590WI2M

AclimaWarmWool Hood Sweater Man

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta WarmWool Hood Sweater Man Aclima

Warmwool Hood Sweater on koostumukseltaan paljon pehmeämpi kuin aiemmat villakuidut. Villa-alusvaate lämmittää myös märkänä. Voit käyttää Acliman 100% merinovillaa suoraan vartaloa vasten ilman kutinaa, ja se tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Tämä erittäin hieno villa on koostumukseltaan paljon pehmeämpi kuin aiemmat villakuidut. Villakuidut on myös "super-pesu"-käsitelty, joka pehmentää kuituja entisestään. Huppari on tehty kylmiin päiviin ja edustaa uudenlaista alusasu-designia. Voit valita haluatko peukalotuen ranteeseen vai et, ja jos palelet, voit laittaa kätesi vatsan lämpimään taskuun, oman maun ja sään mukaan. Lämmittää päätä ja kaulaa kylmässä, voit valita pyöreän kaula-aukon, poolon tai peittää koko pään hupulla (kommandopipo).

Warmwool on Acliman suosituin sarja ja siinä on eniten vaihtoehtoja. Tämä on perinteinen alusvaate, joka on valmistettu Total Easy Care (TEC) käsitellystä merinovillasta, joka tekee materiaalista erittäin pehmeän. Hienhaju ei tartu vaatteeseen, joka on sitä paitsi myös erittäin eristystävää materiaalia, myös märkänä. Aclima Warmwool on valinta niille, jotka haluavat olla ulkona kun lämpötila laskee alle nollan. Suunniteltu varmistamaan hyvän lämmön tasapainon.

Käyttöalue:
Tuote pitää lämpimänä aktiviteeteissa kuten, laskettelu, vaellus, melonta, kiipeily, jne.

Kangas: 100% Merinovillaa
Ominaisuudet WarmWool Hood Sweater Man:
Materiaali: Merinovilla
Materiaali: Merinovilla
Vetoketju: Ei
Paino: 337 g
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 0 kpl
Tuulenpitävä: Ei
Aclima valmistaa villavaatteita, pääasiassa villa-alusvaatteita, ja on valmistanut niitä vuodesta 1939. Aclima on norjalainen yritys, joka toimittaa vaatteita vaativille asiakkaille, kuten Norjan ja Ruotsin asevoimille. Aclimalla on useita eri alusvaatesarjoja; Lightwool on niistä ohuin ja 100 % merinovillaa. Seuraavaksi ohuin ja suosituin heidän sarjoistaan on Warmwool. Hotwool on sarjoista paksuin. Aclimalla on myös ilmavien alusvaatteiden Woolnet-sarja, joka on erittäin mukava. Acliman tuotteita käyttävät myös monet maanpuolustusjärjestöt, mikä osoittaa niiden toiminnallisuuden ja kestävyyden. Aclima on erikoistunut villa-alusvaatteisiin. Merinovilla tarjoaa parhaan mukavuuden useimmissa sää- ja lämpöolosuhteissa sekä useimpien aktiviteettien aikana. Kuten jo tiedät, villalla on ainutlaatuinen kyky pitää sinut lämpimänä, vaikka kastuisitkin. Acliman tuotevalikoiman avulla he ovat luoneet mukavia ja kestäviä tuotteita, jotka tarjoavat parhaan hengittävyyden. Toimivuus on aina ollut Acliman ensisijainen tavoite, mutta he ovat myös kiinnostuneita käyttökokemuksesta. Aclima sijaitsee Krøderenissä, Buskerudissa, aivan Norefjellin lähellä. Tämä on upea alue tuotekehitykseen ja heidän tuotteidensa testaamiseen kesällä ja talvella. Acliman valikoima on laaja ja kattaa kaiken alle kouluikäisistä lapsista puolustusvoimien palonkestäviin ja eristäviin tuotteisiin saakka. Aclima-mallisto kattaa koko vuoden varusteet ulkokäyttöön, kuten alusvaatteet, kerrastot, sukat ja hatut, jotta sinä ja perheesi tuntisitte olonne hyväksi ulkoillessanne.

Lisää tuotteita Aclima

Näytä kaikki Aluspaidat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Villassa ei ole yhtään kemikaaleja. Kemikaaleja käytetään kuitenkin, kun kankaita valkaistaan ja värjätään. Valkaisussa on huono valvonta. Lastenvaatteet valmistetaan sataprosenttisesta mulesing-vapaasta merinovillasta, ja ovat Öko-Texin 1-luokkaa, mikä tarkoittaa, että ne ovat täysin myrkyttömiä ja niitä voi käyttää vauvoilla. Tietyt aikuistenvaatteet, jotka sisältävät polyamideja/polyestereitä ovat Öko-Texin 2-luokkaa, ja täten myös hyväksyttyjä lastenvaatteina. Öko-Tex on merkki, joka takaa, että kangas ei sisällä ympäristölle vaarallisia aineita.

  Kierrätys: Kaikki pakkaukset ovat Grön Punkt -sertifioituja ja sekä myrkyttömiä että kierrätettäviä.

  Eläimet: Kaikki merinovilla on takuuvarmasti mulesing-vapaata, riippumatta siitä, mistä maasta se on peräisin.

  Etiikka: Viron tehtaassa työskentelevät aikuiset tekstiilialan koulutuksen hankkineet naiset ja miehet, eli ei lapsityövoimaa. Kangas kudotaan Herningissä Tanskassa ja on Öko-Tex ympäristöluokiteltu.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!