AclimaWarmwool Hood Sweater Children

  Warmwool Hood Sweater Children - ID: U591WI2C

  Koko-opas Lisää tietoa

  Lisää tietoa tuotteesta Warmwool Hood Sweater Children Aclima

  Warmwoll huppari lapsille tekee lähes mahdottomaksi hänen unohtaa lakkinsa lastentarhassa tai koulussa. Voit lukea lisää alta Warmwoll huppari lapsille.

  Aclima on kehittänyt villapaidan, joka tekee, että lapsen on lähes mahdotonta unohtaa lakkinsa lastentarhassa tai koulussa. Huppari on tehty kylmiin päiviin ja on uudenlaista alusvaate designia. Pää ja kaula eivät palele, voit valita pyöreän kaula-aukon, poolon tai koko pään hupun (kommandopipo). Lapsi valitsee, jos hän haluaa käyttää peukalotukea vai ei, ja jos lapsi palelee, voi hän lämmittää käsiä vatsan taskussa, oman maun ja kylmyyden mukaan.

  Kun alusvaatteet on valmistettu villasta lämmittää se myös märkänä. Voit käyttää Aclima 100% merinovillaa suoraan vartaloa vasten ilman kutinaa, ja se tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Tämä erittäin hieno villa on paljon pehmeämpi kuin aiemmat villakuidut.

  Ominaisuudet Warmwool Hood Sweater Children:
  Materiaali: Merinovilla
  Materiaalin paino: 200 g/m2
  Vetoketju: Ei
  Litteät flatlock-saumat: Kyllä
  Aclima manufactures primarily sportswear with function as the first priority. The Aclima underwear range includes several series: Lightwool is the thinnest and is made of 100% merino wool. The most popular series is Warmwool, whereas Hotwool offers the thickest and warmest material. Moreover Aclima produces one serie of underwear in mesh fabric - Woolnet. Aclima products are characterized by functionality and durability, which is why they are used by the Norwegian and Swedish armed forces.

  Lisää tuotteita Aclima

  Näytä kaikki Aluskerrospaidat

  • Ympäristö ja eettisyys

   Blank
   "Målet är att ta fram ett helt ekologiskt underställ." Juhani Dufva, Aclima

   Miljö: Det finns inga kemikalier i ullen. Det används dock kemikalier när tygerna bleks och färgas. På blekningen är det dålig kontroll. Barnplaggen är tillverkade i 100% mulesing-fri merinoull med Öko-Tex class 1, som innebär att dom är helt giftfria och kan användas av bebisar. Vissa av vuxenplaggen som innehåller polyamid/polyester har Öko-Tex class 2, och är därmed godkända som barnplagg. Öko Tex är en märkning som garanterar att tyget inte innehåller miljöfarliga ämnen.

   Återvinning: Alla förpackningar är Grön Punkt-certificierade och både giftfria och återvinningsbara.

   Djur: Alla merinoull är garanterat mulesing-fri, oavsett vilket land den kommer från.

   Etik: I fabriken i Estland arbetar vuxna kvinnor och män med textil utbildning, alltså inga barnarbetare. Tyget stickas i Herning i Danmark och är Öko-Tex miljöklassat.

  Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

  Vertaa tuotteitaVertaile

  Toolbar example

  Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

  Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
  Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
  Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
  Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

   Poista valinnat

   SuosikkiniView Your Favorites

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!