Men's WoolNet Crewneck - ID: U113WN1M

AclimaMen's WoolNet Crewneck

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Aclima - Men's WoolNet Crewneck

Crewneck miehille Aclimalta on villaverkkopaita, joka on valmistettu merinovillasta. Sama rakenne kuin CoolNetissä antaa erinomaisen hengittävyyden.

 Tämä on vaate sinulle, joka harrastat eritasoista toimintaa päivän aikana ja suihkua ei ole saatavissa... Hienhaju ei tartu villaan. WoolNet on paras vaihtoehto maastopyöräilyyn, metsästykseen ja vaellukseen. Vaate on erittäin helppo ja mukava käyttää. Sivut, olkapäät, kyynärpäät ja polvet sisältävät resorin lisäämään mukavuutta. Vaate on käsitelty Total Easy Care:lla, jotta ne eivät kutita ja vähentävät ongelmia kutistumisen kanssa. Uutta on myös, että Acliman WoolNet sarja sisältää useita malleja naisille.

Materiaali: 91% Merinovillaa, 7% Polyamidi, 2% Elastaania

Käyttöalue: Kohtalaisesta korkeaan aktiviteettiin, kun tarvitaan ylimääräistä eristystä - kuten maastopyöräily, hiihto, metsästys ja vaellus.

Tuotteen Men's WoolNet Crewneck ominaisuuksia:
Pesulämpötila: 40 °C
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: OEKO-TEX
Vetoketju: Ei
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Aclima valmistaa villavaatteita, pääasiassa villa-alusvaatteita, ja on valmistanut niitä vuodesta 1939. Aclima on norjalainen yritys, joka toimittaa vaatteita vaativille asiakkaille, kuten Norjan ja Ruotsin asevoimille. Aclimalla on useita eri alusvaatesarjoja; LightWool on niistä ohuin ja 100 % merinovillaa. Seuraavaksi ohuin ja suosituin heidän sarjoistaan on WarmWool. HotWool on sarjoista paksuin. Aclimalla on myös ilmavien alusvaatteiden WoolNet-sarja, joka on erittäin mukava. Acliman tuotteita käyttävät myös monet maanpuolustusjärjestöt, mikä osoittaa niiden toiminnallisuuden ja kestävyyden.

Lisää tuotteita merkiltä Aclima

Näytä kaikki Kerrastopaidat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Villassa ei ole yhtään kemikaaleja. Kemikaaleja käytetään kuitenkin, kun kankaita valkaistaan ja värjätään. Valkaisussa on huono valvonta. Lastenvaatteet valmistetaan sataprosenttisesta mulesing-vapaasta merinovillasta, ja ovat Öko-Texin 1-luokkaa, mikä tarkoittaa, että ne ovat täysin myrkyttömiä ja niitä voi käyttää vauvoilla. Tietyt aikuistenvaatteet, jotka sisältävät polyamideja/polyestereitä ovat Öko-Texin 2-luokkaa, ja täten myös hyväksyttyjä lastenvaatteina. Öko-Tex on merkki, joka takaa, että kangas ei sisällä ympäristölle vaarallisia aineita.

  Kierrätys: Kaikki pakkaukset ovat Grön Punkt -sertifioituja ja sekä myrkyttömiä että kierrätettäviä.

  Eläimet: Kaikki merinovilla on takuuvarmasti mulesing-vapaata, riippumatta siitä, mistä maasta se on peräisin.

  Etiikka: Viron tehtaassa työskentelevät aikuiset tekstiilialan koulutuksen hankkineet naiset ja miehet, eli ei lapsityövoimaa. Kangas kudotaan Herningissä Tanskassa ja on Öko-Tex ympäristöluokiteltu.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!