Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

LightWool Singlet Man Jet Black Aclima
LightWool Singlet Man Jet Black Aclima
LightWool Singlet Man Jet Black
101654
Aclima
110-3354
110-3354
Aclima

LightWool Singlet Man Jet Black

price61,90 €
Valitse koko
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
LightWool Singlet Aclimalta on pyöreä kaula-aukolla ja hyvin istuva aluspaita, joka ei kuitenkaan ole liian tiukka. Paita sopii hyvin treeniin ja hikisiin aktiviteetteihin, arkikäyttöön tai suojaavaksi kerrokseksi lähimpänä ihoa välikerroksen alla. Miesten koot.
LightWool on pehmeä ja kevyt vaatetus, joka on erityisesti kehitetty lämpimiin päiviin. Tiesitkö, että villa todellisuudessa viilentää, kun ulkona on lämmintä? Villa eristää ulkoiselta kuumuudelta ja toimii siksi viilentävänä korkeamman lämpötilan päivinä. Nämä vaatteet tuulettuvat ja säätelevät kehon lämpötilaa aktiviteetin jälkeen, valmistettu 100% merinovillasta.

LightWool on täydellinen pitkille matkoille, villasta tulee luonnostaan hajunkestävää. Riittää, kun kuivaat ja tuuletat vaatteen, niin se on taas käyttövalmis. Aclima LightWool on ehkä pehmein villakerros, jota olet koskaan kokeillut. Vaate on neulottu 17,5 mikronin langoista ja materiaali painaa vain 140 g/m2.

Materiaali: 100% merinovilla.
Tuotenumero:
FS123216
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenumero: 101654
Tavarantoimittajan tuotenimike: LightWool Singlet, Man
Tavarantoimittajan värinimike: Jet Black
Napitus: Ei
Vetoketju: Ei
Materiaali: Merinovilla
Aclima
Arvostelut
(2)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!