Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

LightWool Longs Junior Jet Black Aclima
LightWool Longs Junior Jet Black Aclima
LightWool Longs Junior Jet Black
101671
Aclima
110-3308
110-3308
Aclima

LightWool Longs Junior Jet Black

price52,90 €
Valitse koko
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Lightwool-pitkälahkeiset Aclimalta nuorille ovat ohuet ja pehmeät alaosat, joissa on vahvikkeet polvissa ja villaa myös vyötärön sisäpuolella. Vaate eristää hyvin välikerroksen alla kylmällä säällä, mutta toimii tietysti myös sellaisenaan lämpimämpinä päivinä. Lasten aktiivisuustaso vaihtelee enemmän kuin aikuisten, mikä asettaa korkeat vaatimukset lasten vaatteille. Acliman vaatteiden merinovilla tarjoaa juuri niitä ominaisuuksia, joita lapsesi tarvitsee ja auttaa säätämään kehon lämpötilaa aktiviteetin jälkeen. Lasten koot. LightWool on pehmeitä ja kevyitä vaatteita, jotka on erityisesti kehitetty lämpimämpiin päiviin. Tiesitkö, että villa itse asiassa viilentää, kun ulkona on kuuma? Villa eristää kuumuutta ulkopuolelta ja toimii siksi viilentävänä päivinä korkeammissa lämpötiloissa. Nämä ovat vaatteita, jotka tuulettavat ja säätävät kehon lämpötilaa aktiviteetin jälkeen, valmistettu 100% merinovillasta.

LightWool sopii täydellisesti pitkille matkoille, villa on luonnostaan ​​hajua kestävää. Kuivaa ja tuuleta vaate, niin se on jälleen käyttövalmis. Aclima LightWool on ehkä pehmein villaliivi, jota olet koskaan kokeillut. Vaate on neulottu 17,5 mikronin langoista ja materiaali painaa vain 140 g / m2.

Materiaali: 100% merinovilla.
Tuotenumero:
FS123208
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenumero: 101671
Tavarantoimittajan tuotenimike: LightWool Longs, Junior
Tavarantoimittajan värinimike: Jet Black
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Materiaali: Merinovilla
Sepalus: Ei
Materiaalin paino: 140
Vetoketju: Ei
Koko: 130 cm
Paino: 66 g
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: OEKO-TEX
Aclima
Arvostelut
(2)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!