Background nature 380

Etsimäsi tuotemerkin tuotteet on valitettavasti loppuunmyyty.

Sopisiko kenties jokin alla olevista tuotteista? Voit myös käyttää hakutoimintoamme löytääksesi haluamasi tuotteen.

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Saksalainen ABS aloitti lumivyöryreppujen tutkimisen ja kehittämisen jo 80-luvulla. Tänään heidän lumivyörytarvikkeensa ovat maailman parhaimpien joukossa.

Perustuen 70-luvulla lumivyöryyn joutuneen saksalaisen metsänhoitajan kokemuksiin ABS perustettiin muutama vuosi myöhemmin. Selviytyäkseen lumivyörystä täytyy yrittää pysytellä sen pinnalla, mikä vähentää riskiä joutua lumen voiman alle ja nopeuttaa pelastamistyötä. Nykypäivän järjestelmät ovat käteviä, toimivia sekä monien käyttäjien ylistämiä. Mahdollinen pelastaja tukalassa tilanteessa.

30 vuoden kokemus lumivyöryturvallisuudesta


 Saksalaisella ABS-merkillä on yli 30 vuoden kokemus lumivyörytarvikkeiden valmistuksesta, ja heidän lumivyöryreppunsa ovat ahkerassa käytössä puuterilumeen ja hoitamattomiin rinteisiin mieltyneillä seikkailijoilla.


Turvallinen vapaus


Jyrkänteiltä koskemattomaan puuterilumeen heittäytyminen houkuttelee monia ja on todella fantastinen tunne, kuten kaikki, jota sitä kokeilleet voivat kertoa. Se ei kuitenkaan ole riskitöntä, ja hyvä lumivyöryjen tuntemus on pakollista. Hyvä tietämys lumivyöryistä sekä hyvä lumivyöryreppu lisäävät huomattavasti selviytymismahdollisuuksia. Lumivyöryreppu on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin, ja sen tehtävä on suojella sen kantajaa hautautumasta lumeen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!