Sienna Women's Jacket - ID: A045910

Kampanja

8848 AltitudeSienna Women's Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Sienna Women's Jacket 8848 Altitude

Naisten lantiopituinen hiihtotakki, joka on notkea ja lämmittävä (100g) ja jossa on hyvin tilaa liikkua. Materiaalien sekoitus tuo ylellisen tunteen ja lookin, joka tuntuu modernilta useiden kausien ajan.
Edessä kaksisuuntainen vetoketju, joilla saat lisää tilaa, kun olet esim. istuutumassa tai kun tarvitset liikkumavapautta. Erikoiskorkea kaulus, jossa pehmeä trikoovuori. Hihansuissa tarranauhat ja joustavat sisäresorit ja vyötäröllä on irrotettava lumilukko. Kypärän kanssa yhteensopiva säädettävä huppu, jossa on pieni muotoiltava lippa. Vesitiiviit YKK-vetoketjut. Hissikorttitasku vasemmassa hihassa, kaksi vetoketjullista etutaskua. käsienlämmittelytaskut sekä kaksi sisätaskua, joista toinen on vetoketjullinen.
 
durAtec® Supreme on teknisesti edistyksellinen materiaali, jolle on ominaista hyvä vedenpitävyys (10 000 mm) ja hengittävyys (8 000 g/m2/24h), jotta sinun ei tarvitse huolehtia säästä. Teipatut saumat. 8848 Altitude -tuotteet eivät sisällä lainkaan fluorihiilivetyjä tai muita perfluorattuja aineita!

Fabric
Main: 100% Polyester.
Lining: 100% Polyester.
Padding: 100% Polyester.
(durAtec® Extreme).
Ominaisuudet Sienna Women's Jacket:
Vedenpitävä: Kyllä
Lumilukko: Kyllä
Päämateriaali: Polyesteri
Vuori: Kevytvuorattu
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 5 kpl
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 8000 g/m2/24h
Stretch: Ei
Hiihtopassitasku: Kyllä
8848 Altitude was established in 1990 when designing the equipment for the first successful Swedish ascent to Mount Everest – the world’s highest mountain at an altitude of 8848 meters. Ever since, 8848 Altitude has been developing high-performance clothing for skiers and other outdoor enthusiasts all over the world. 8848 Altitude is sold in over 600 stores in 20 countries and is appreciated for the high functionality and Scandinavian, contemporary design.

Lisää tuotteita 8848 Altitude

Näytä kaikki Laskettelutakit

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!