Hellner Hybrid Sock - ID: A045444

Kampanja

180 bpmHellner Hybrid Sock

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Hellner Hybrid Sock 180 bpm

Yhdessä ruotsalaisen murtomaahiihdon tähden Marcus Hellnerin kanssa on 180 BPM tuonut tarjolle käytännöllisen harjoitteluun sopivan vaate- ja varustemalliston. Hellner Hybrid Sock on saumaton froteinen treenisukka vahvistettuna Friction Reliefillä joka estää hiertymien ja rakkojen syntymistä. Poimuinen jalkaa ympäröivä neulonta antaa erinomaisen istuvuuden ja pitää sukat tukevasti paikoillaan. Heijastava vartta ympäröivä nauha antaa 360° heijastavuuden parantaen näkyväisyyttä pimeässä treenattaessa.
Materiaali: 39% Friction Relief (polytetrafluorieteeni), 31% polyamidia, 26% Dri Release® (85% polyesteriä, 15% puuvillaa), 2% elastaania, 2% heijastetta

Ominaisuudet Hellner Hybrid Sock:
Varren korkeus: Mid
Tekniset materiaalit: Kyllä
Vahvistettu sääriosa: Ei
Kompressio: Ei
Vasen/Oikea merkintä: Kyllä
Materiaali: Polyesteri
Joskus on vaikeaa luopua mukavuudesta. Silloin voi helpottaa, jos pukee ylleen jotain, joka tarjoaa parastaan, kun tuntuu pahimmalta. 180 BPM on ruotsalainen vaatemerkki, joka suunnittelee vaatteita raskaaseen ulkoliikuntaan. Vaatteita, jotka välittävät sinusta, eivät tunteistasi. Vaatteet antavat mahdollisuuden treenata ympäri vuoden, ilman tekosyitä!

Lisää tuotteita 180 bpm

Näytä kaikki Juoksusukat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!